«Και κάπως έτσι η ζωή συνεχίζεται…»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία έχασε πρόσφατα τον πατέρα της, ανήρτησε στο fb το παρακάτω κείμενο, υπό τον τίτλο «Και κάπως έτσι η ζωή συνεχίζεται…»:
Συναντηθήκαμε σήμερα 9Δευτέρα) στο Μέγαρο Μαξίμου οι Βουλευτές που εκλεγήκαμε πρώτη φορά στις 7 Ιουλίου με τον Πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis. Η συζήτηση έγινε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και συνεχίστηκε στο πρωθυπουργικό γραφείο, και μεταξύ άλλων, υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά στο μεταναστευτικό και τη διαχείριση του ζητήματος από την κυβέρνηση.“Εμείς ακολουθούμε άλλη πολιτική. Πιο αυστηρή. Δεν ακολουθούμε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός για το μεταναστευτικό. ‘Έντονα συζητήθηκε επίσης και το γεγονός της ανανέωσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, με τον κ. Μητσοτάκη να αναφέρει πως βούλησή του είναι οι νέοι βουλευτές να είναι εισηγητές στα νομοσχέδια που θα έρθουν στη Βουλή.

“ Η συνοχή της Κ.Ο. πρέπει να είναι αρραγής. Χαίρομαι που βλέπω μια ομάδα που είναι πολύ δεμένη. Όσα νομοσχέδια θα έρθουν στη Βουλή, θα είναι σε πλήρη στοίχιση με αυτά που λέγαμε προεκλογικά. Δεν θα έρθετε ποτέ στη θέση να αναγκαστείτε να κάνετε στροφή 180 μοιρών”, επεσήμανε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους βουλευτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας είναι ριζικά ανανεωμένη καθώς σχεδόν οι μισοί βουλευτές, (το 40%), εκλέχθηκαν για πρώτη φορά.

Ειδικότερα, οι 59 από τους 158 βουλευτές που έχει η ΝΔ στη Βουλή, εισήλθαν για πρώτη φορά στο Κοινοβούλιο με μέσο ηλικιακό όρο τα 49 έτη ενώ οι 50 είναι άνδρες και οι 9 γυναίκες.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.