Γιατί το μέλλον δε μπορεί να περιμένει…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O καλός Πατρινός εκπαιδευτικός Ηλίας Γκοτσόπουλος, έγραψε τα εξής χρήσιμα, στο fb, για τις εικονιζόμενες μαθήτριες:

Όταν βλέπεις να πετυχαίνουν παιδιά,
που με τον ένα ή άλλο τρόπο έχουν περάσει από τα χέρια σου,
νιώθεις ως εκπαιδευτικός, πως άξιζε που διάλεξες στη ζωή σου, τούτο τον δρόμο!
Σαν βλέπεις πάλι, τέτοια παιδιά, παιδιά απλών καθημερινών, “κανονικών”, μα τόσο ξεχωριστών οικογενειών, να εκπροσωπούν τη χώρα σε διεθνή φόρα αριστείας και προόδου, σκέφτεσαι πως υπάρχει μέλλον γι’ αυτή την πόλη, προοπτική για τούτη τη χώρα!
Και τότε, παίρνεις κι εσύ δύναμη και σηκώνεσαι και προχωράς.
Γιατί ξέρεις, πως δεν είναι ώρα για στασιό, δεν είν’ ώρα να ξαποστάσεις, κι ας βαραίνουν πάνω σου, τα 31 χρόνια στο σχολειό!
Γιατί το μέλλον δε μπορεί να περιμένει.
Ξεκίνησε. Και σου ζητά να ‘σαι παρών!
Καλό ταξίδι κορίτσια μου!
Καλή επιτυχία!
Η Πάτρα είναι περήφανη για σας!!!
Οι μαθήτριες Λαμπροπούλου Σοφία-Ευανθία του 2ου Γυμνασίου Πατρών, Παναγοπούλου Μαρία και Στεφανίδη Μαρία του Πειραματικού Γυμνασίου Πατρών (πλέον μαθήτριες του Πειραματικού Λυκείου Πατρών) συμμετείχαν στη διαδικασία πρόκρισης για την Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.
Στις 30/6/2019, στον 11ο Εθνικό διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής#WROHellas η ομάδα τους Smartbirds, υπό την καθοδήγηση του Panos Verras διακρίθηκε ως 1η αναλαμβάνοντας να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία Open Γυμνασίου.
Η Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για το έτος 2019 θα πραγματοποιηθεί στην Ουγγαρία από 8-10/11.
Από την πρόκρισή τους και έπειτα, συμπεριλαμβανομένων και των μηνών του καλοκαιριού, η ομάδα εργάστηκε για τουλάχιστον 12 ώρες εβδομαδιαίως ώστε να βελτιώσει την προτεινόμενη λύση στην πρόκληση και να εκπροσωπήσει τη χώρα μας επάξια! Την αποστολή της (Δυτικής) Ελλάδας “ντύνει” η DUR και όλοι ευχόμαστε καλή επιτυχία στα κορίτσια (φωτό από αριστερά προς τα δεξιά Μαρία Π., Εύα & Μαρία Στ.) καθώς και σε όλες τις ομάδες της χώρας!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.