Για τον πατέρα μου…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με ένα ιδιαίτερο κέιμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ιουστίνη Στυλιανέα, κόρη του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή και συνθέτη, αποχαιρέτησε τον πατέρα της, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή:«Ευχαριστώ τον Θεό που ήρθα να ζήσω μια ζωή και είχα πατέρα αυτόν τον άνθρωπο! Έναν άνθρωπο πολυτάλαντο, χαρισματικό, ευφυή, αυτοδημιούργητο, με άπειρες γνώσεις, με ευγένεια, όπου για να μην υπερηφανευτεί και χάσει την ψυχή του, ο Θεός του έδωσε μια πάθηση εκ γενετής και μια πίστη που τον απέτρεπε από τη δόξα και τα πλούτη. Ένας άνθρωπος με ελεύθερο μυαλό, που δεν έμπαινε σε καλούπια, με μια καρδιά που χώραγε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου θρησκείας, κοινωνικής τάξης, καταγωγής, δεν είχε “ταμπέλες” και από το υστέρημά του βοηθούσε τους πάντες.
Ευχαριστώ τον Θεό, που το 2011 μου έδειξε ότι η ώρα του πατέρα μου πλησιάζει και από εκείνη τη στιγμή δεν άφησα μέρα να πάει χαμένη μαζί του και το 2018 μου έδειξε ότι μέχρι να γίνω 40 χρονών θα έχει φύγει. Σήμερα, λοιπόν, είμαι 39, χωρίς τον πατέρα μου, αλλά πλήρης γιατί πρόλαβα να τον γνωρίσω!
Όλα είναι σχέδιο Θεού!
Από τις ατέλειωτες υπέροχες συζητήσεις μας, πιο πολύ θα μου μείνει η φράση “Ησύχασε! Εσύ θα κάνεις αυτό που μπορείς και τα υπόλοιπα θα τα αναλαμβάνει ο Κύριος! Θα είσαι όπου νιώθεις καλά, χωρίς να σε μπερδεύουν οι πολλές γνώμες.Να εμπιστεύεσαι το σχέδιο του Θεού και να μην πάψεις ποτέ να προσεύχεσαι!”»

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.