Φρίκη στο Έσσεξ: Κινέζοι οι 39 νεκροί στο κοντέινερ του θανάτου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι 39 άνθρωποι που βρέθηκαν νεκροί σε κοντέινερ φορτηγού στο Εσσεξ ήταν Κινέζοι, μετέδωσε το δίκτυο ITV.

Την ίδια ώρα οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για τον 25χρονο οδηγός της νταλίκας μέσα στην οποία βρέθηκαν 39 πτώματα, στο Έσσεξ, στην Αγγλία.

ΟΜο Ρόμπινσον, είναι ύποπτος για ανθρωποκτονία, για τις σορούς που βρέθηκαν στο κοντέινερ, όταν εκείνος έφτασε σε περιοχή του Έσσεξ, στον Τάμεση από το Βέλγιο.

Οίδιος δεν έχει καταθέσει κάτι, ενώ την ίδια ώρα οι αστυνομικοί στη Βόρεια Ιρλανδία, τη χώρα καταγωγής και διαμονής του νεαρού οδηγού, έχουν κάνει εφόδους σε δύο σπίτια εκεί, αναζητώντας στοιχεία που θα μπορούσαν να υποδείξουν ενδεχόμενη εμπλοκή του σε οργανωμένη συμμορία, χωρίς όμως να έχει διαπιστωθεί κάτι.

Τα βρετανικά μέσα προχωρούν σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στο φορτηγό και οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα «οδήγησαν» στον θάνατο τους 38 ενήλικους και τον έναν έφηβο.

Το επικρατέστερο σενάριο, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες που ερευνούν από χθες το φορτηγό, είναι πως οι 39 άνθρωποι πάγωσαν μέχρι θανάτου μέσα στο εμπορευματοκιβώτιο.

Συγκεκριμένα η θερμοκρασία μέσα στη μονάδα του φορτηγού – ψυγείου, το οποίο θα έπρεπε να μεταφέρει μπισκότα, μπορεί να είχε φτάσει μέχρι και τους -25C.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.