Ελληνάρας εναντίον Νίντζα: Πού πας ρε, με το καρότσι του μωρού; (Ο Ελληνάρας φυσικά νίκησε)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Άλεξ με την Μελίνα, που ανήρτησαν αυτό το έξυπνο βίντεο με γερές δόσεις χιούμορ, θέλησαν να καταγράψουν την «περιπέτεια» ενός καροτσιού με μωρό στα ελληνικά πεζοδρόμια.

O Άλεξ μεταμφιέζεται σε…Νίντζα και τολμάει να τα βάλει με τον Ελληνάρα, ο οποίος ως γνωστόν, παρκάρει όπου του γουστάρει. Η μάχη που δίνει ο Νίντζα είναι άνιση…

Αν είναι σωστή η παρατήρηση ενός από τους 795 που σχολιάζουν την ανάρτηση στο Facebook, το βίντεο γυρίστηκε σε δρόμους της Κηφισιάς.

Υπάρχει δόση υπερβολής; Ενδεχομένως, αφού το βίντεο γυρίστηκε για να προκαλέσει και γέλιο. Αλλά σίγουρα υπάρχει γερή δόση αλήθειας και την έχουμε ζήσει λίγο-πολύ όλοι μας.

Προσθέτουμε την δική μας παρατήρηση – σχόλιο: Προσέξτε, εδώ είναι ασφαλώς βασικό πρόβλημα η συμπεριφορά μας και το παρκάρισμα όπου – και όπως να ναι… Αλλά είναι και μία καλή αφορμή να προβληματιστούμε για το νόημα που έχει η φύτευση δέντρων από τους δήμους σε πεζοδρόμια πλάτους ενός μέτρου.

Γιατί το αποτέλεσμα είναι ότι δεν απομένει χώρος ούτε για να περπατάει ένας πεζός, σε τέτοια πεζοδρόμια – και είναι πολλά στην Αθήνα.

This is how u do it 2019 road safety week lol

Gepostet von Melina Gale am Donnerstag, 19. September 2019

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.