Ο Αυγενάκης καταργεί διάταξη για τον μισθό προέδρων Ομοσπονδιών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην κατάργηση της διάταξης που προέβλεπε να λαμβάνουν μηνιαίο μισθό οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών, προχωράει ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

O Γιώργος Βασιλειάδης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε περάσει διάταξη, όπου οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών, εφόσον πληρούσαν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, θα μπορούσαν να λαμβάνουν μηνιαίες αποδοχές. Παράδειγμα η ΓΣ της ΕΠΟ είχε εγκρίνει μισθό 5.000 ευρώ στον πρόεδρο της Βαγγέλη Γραμμένο. Ωστόσο, ονυν υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προχωρά στην κατάργηση της σχετικής διάταξης ως και τις 31/12/2020.

Στο άρθρο 48 του νομοσχεδίου στο οποίο γίνεται λόγος για “αναστολή ισχύος διατάξεων που εισήχθησαν με τον ν. 4603/2019”, σημειώνεται: στ) του δεύτερου εδαφίου της παραγράφου 3 του άρθρου 22 του ν. 2725/1999, το οποίο προστέθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 29 του ν. 4603/2019 (Α΄48).

Τέλος ο Λευτέρης Αυγενάκης απόψε θα κάνει άτυπη σύσκεψη στο ΟΑΚΑ με τα μέλη της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων για το αθλητικό νομοσχέδιο και μετά θα παρακολουθήσουν όλοι μαζί το παιχνίδι της εθνικής ομάδας κόντρα στην Βοσνία για τα προκριματικά του EURO 2020.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.