Η ΑΕΚ τιμώρησε τον Τούρκο τερματοφύλακα για τον στρατιωτικό χαιρετισμό του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Γιουνούς Οζμουσούλ απολογήθηκε στη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την κίνησή του να χαιρετήσει στρατιωτικά, μαζί με τους περισσότερους παίκτες της εθνικής χάντμπολ της Τουρκίας, στον αγώνα κόντρα στο Βέλγιο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Χάντμπολ. Ωστόσο, η συγγνώμη που ζήτησε δεν στάθηκε αρκετή για να αποφύγει την «καμπάνα».

Όπως ενημέρωσαν με σχετική της ανακοίνωση οι «κιτρινόμαυροι», προχώρησαν στην τρίμηνη διακοπή συμβολαίου αθλητή, ο οποίος θα πληρώσει και υψηλό χρηματικό πρόστιμο, το ποσό του οποίου θα διατεθεί σε δομές που ασχολούνται με τους πρόσφυγες.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση των οπαδών της Ένωσης, με την Original 21 να ξεκαθαρίζει από την πλευρά της ότι θα ήθελε ο Εζμουζούλ να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΑΕΚ πιστή στα ιδανικά, τις αξίες και τα δημοκρατικά ιδεώδη που εκφράζει από την πρώτη μέρα της ιδρύσεώς της, έδωσε τη δυνατότητα στον αθλητή Γιουνούς Οζμουσούλ να απολογηθεί για το συμβάν στο οποίο ενεπλάκη, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού και του Εσωτερικού Κανονισμού του Σωματείου.

Ο αθλητής απολογήθηκε και εξέφρασε την ειλικρινή του μεταμέλεια και τη συγγνώμη του προς τον κόσμο, τη διοίκηση, τους συμπαίκτες του, τους προπονητές του και ολόκληρη την οικογένεια της ΑΕΚ.

Λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του Καταστατικού και του Εσωτερικού Κανονισμού, την απολογία του αθλητή, τις εισηγήσεις του Δ.Σ. και την απαξία της ενέργειάς του αθλητή, η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει ότι επιβάλει στον αθλητή Γιουνούς Οζμουσούλ την κύρωση της διακοπής συμβολαίου για τρεις μήνες και τον αποκλεισμό του από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας, καθώς επίσης και υψηλό χρηματικό πρόστιμο, το ποσό του οποίου θα διατεθεί σε δομές που ασχολούνται με τους πρόσφυγες».

Κοινοποίηση


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.