Βρετανία: Ηρωικός ταξιτζής έσωσε έγκυο από κύκλωμα πορνείας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια έγκυος γυναίκα από την Ρουμανία, σώθηκε από κύκλωμα πορνείας χάρη στην παρέμβαση ενός ηρωϊκού ταξιτζή. Την γυναίκα έβαλε στο ταξί του ένας άντρας, ο οποίος του ζήτησε να την οδηγήσει σε οίκο ανοχής του Λονδίνου.

Ο Ταχίρ Μεχμούντ, κάλεσε την αστυνομία, όταν η γυναίκα, η οποία ήταν τριών μηνών έγκυος, ξέσπασε σε κλάματα και του εξομολογήθηκε πως ο άγνωστος άνδρας που την έβαλε στο ταξί την είχε εξαναγκάσει σε παράνομη σεξουαλική εργασία.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της, είχε πάει από την Ρουμανία στην Βρετανία το 2018, με το πρόσχημα της δουλειάς σε κέντρο μασάζ. Ωστόσο, ο 26χρονος Ρόμπερτ Ενέσκου, που είχε βάλει την αγγελία, την ανάγκασε να βγάλει προκλητικές φωτογραφίες με εσώρουχα, τις οποίες ανέβασε στο διαδίκτυο, ενώ την κρατούσε αιχμάλωτη.

Ο ταξιτζής και πατέρας 2 παιδιών κάλεσε αμέσως την αστυνομία, μόλις η γυναίκα του εξομολογήθηκε το μαρτύριο το οποίο είχε περάσει. Οι αστυνομικοί έφτασαν αμέσως στο σημείο, μετέφεραν την γυναίκα στο τμήμα και ρώτησαν τον Μεχμούντ τι συνέβη.

«Ο άντρας με ρώτησε αν θα μπορούσε να την πάρω και να την πάω στο St. Christian Road. Η γυναίκα μπήκε στο ταξί και ήταν πολύ αναστατωμένη κι αμέσως άρχισε να κλαίει. Τότε σταμάτησα το ταξί και τη ρώτησα τι συνέβη», δήλωσε ο οδηγός. «Μου απάντησε πως ήρθε πριν 4 μέρες για να κάνει μασάζ και αντί για αυτό, της είπαν να δουλέψει στη βιομηχανία του σεξ. Μου ζήτησε να την βοηθήσω να γυρίσει πίσω».

Την επόμενη ημέρα οι αρχές εισέβαλαν στον οίκο ανοχής, συνέλαβαν τον Ενέσκου και έσωσαν πολλές γυναίκες.

Ο Ρόμπερτ Ενέσκου αρνήθηκε την οποιαδήποτε εμπλοκή του με το κύκλωμα, αλλά δεν έπεισε κανέναν. Κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 9 χρόνια φυλάκιση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.