Στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 Λέξεις» η Μπρουκ από την «Τόλμη και γοητεία»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 Λέξεις» θα εμφανισθεί η διάσημη ηθοποιός που υποδύθηκε την Μπρουκ στην δημοφιλή σειρά «Τόλμη και Γοητεία».

Έκπληξη που δεν περίμενε κανείς κατάφερε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου, αφού έκλεισε για μία και μοναδική «guest» εμφάνιση την Κάθριν Κέλι Λανγκ. Η είδηση της συνεργασίας ήρθε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται η διάσημη ηθοποιός να ανακοινώνει την συνεργασία τους! Το βίντεο αυτό συνόδευσε με το χαρακτηριστικό μήνυμα, που έγραψε στην λεζάντα που το συνόδευσε: «Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ.

Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω.

Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω… ραντεβού στην Κέρκυρα».

Τι δήλωσε η Κάθριν Κέλι Λανγκ

Το ίδιο βίντεο ανέβασε και από το δικό της λογαριασμό στο Instagram η Κάθριν Κέλι Λάνγκ για να ανακοινώσει στα ελληνικά και εντελώς ενθουσιασμένη την επικείμενη συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.