Σήμερα η παρουσίαση του ρόστερ της ανδρικής ομάδας του Προμηθέα Πατρών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Προμηθέας Πατρών ετοιμάζεται για την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2019 – 20, σε μία χρονιά που αναμένεται να διεκδικήσει την διάκριση σε τρία μέτωπα (Basket League, Κύπελλο Ελλάδας, 7Days EuroCup).

Ωστόσο, το μεγάλο απόκτημα πλέον όχι μόνο για φέτος, αλλά σε ένα μακροπρόθεσμο πλαίσιο είναι το το νέο του σπίτι, το προπονητικό του κέντρο, στον Καστελλόκαμπο.

Πραγματοποιώντας ένα όνειρο χρόνων, ο Προμηθέας θα υποδεχθεί την νέα σεζόν εκεί σε μία μεγάλη γιορτή στην οποία θα δώσουν το παρών όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας του, οι αθλητές, οι προπονητές, οι φίλαθλοι και φυσικά οι διοικούντες του.

Απόψε στις 20:30 ο πατρινός σύλλογος θα εγκαινιάσει το Προπονητικό του Κέντρο στις νεόδμητες εγκαταστάσεις του Συλλόγου, που βρίσκονται στην οδό Γερ. Σκλάβου 4, στον Καστελλόκαμπο.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η παρουσίαση του ρόστερ της ανδρικής ομάδας για την νέα χρονιά, σε μια βραδιά που αναμένεται με σημαντικές εκπλήξεις και αναφορές στις προσδοκίες για την νέα σεζόν.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.