Ο Ροντ Στιούαρτ αποκαλύπτει: Έδωσα και δεύτερη μάχη με τον καρκίνο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ροντ Στιούαρτ αποκάλυψε σε φιλανθρωπική εκδήλωση που έγινε για την συγκέντρωση χρημάτων στο Prostate Project, πως διαγνώσθηκε με καρκίνο του προστάτη, πριν από δύο χρόνια.

Στην ομιλία που έδωσε δήλωσε πως, «Διαγνώσθηκα με καρκίνο του προστάτη πριν από δύο χρόνια. Δούλεψα σκληρά όλο αυτό το διάστημα και η θεραπεία απέδωσε τα μέγιστα. Είμαι πολύ ευτυχής ενώ και ο καλός Θεός με βοήθησε».

Προέτρεψε μάλιστα τους άνδρες να κάνουν συστηματικό έλεγχο του προστάτη τους.

«Οι άνδρες πρέπει να επισκεφθούμε όλοι τον γιατρό σε τακτά χρονικά διαστήματα».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Ρόντ Στιούαρτ βρίσκεται αντιμέτωπος με το καρκίνο. Το 2000 είχε διαγνωσθεί με καρκίνο του θυρεοειδούς. Στην αυτοβιογραφία του ανέφερε πως, «Αισθάνθηκα φοβισμένος και ευάλωτος. Οπως ποτέ πριν στην ζωή μου. Ο όγκος ευτυχώς απομακρύνθηκε άμεσα. Δεν χρειάστηκα χημειοθεραπεία, οπότε δεν υπήρχε φόβος να χάσω τα μαλλιά μου, κάτι που θα με απασχολούσε λιγότερο αν επρόκειτο να χάσω την φωνή μου».

Στην φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, ο Ροντ Στιούαρτ είχε την ευκαιρία να βρεθεί ξανά στην σκηνή με τους πρώην συνοδοιπόρους του στο συγκρότημα Faces, Ρόνι Γουντ και Κένι Τζόουνς.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.