Πάτρα: Συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ την Τρίτη έξω από το Εφετείο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Πατρών, την ερχόμενη Τρίτη 24/9/2019 και ώρα 9.00 π.μ., έχει προγραμματίσει η ΠΟΕΔΗΝ, με αφορμή την εκδίκαση της έφεσης κατά της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, για συκοφαντική δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων, σχετικά με το θέμα που είχε δημιουργηθεί με το κλείσιμο των χειρουργείων στο Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

«Τρίτη 24/9/2019 9π.μ., εκδικάζεται στο Εφετείο Πάτρας η έφεση που καταθέσαμε κατά τις πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης (18 μήνες φυλάκιση με αναστολή) του Πρωτοδικείου Ζακύνθου στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ για συκοφαντική δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων δια του τύπου. Για αυτή την ποινή που πανηγύριζε στο face book ο Πολάκης.

Πρόκειται για πολιτικοσυνδικαλιστική δίωξη η οποία προαναγγέλθηκε από τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης κο Κοντονή, τοπικό Βουλευτή επειδή η ΠΟΕΔΗΝ ανέδειξε την επισφάλεια των χειρουργείων του Νοσοκομείου που στοίχισαν την ζωή σε μία γυναίκα μετά από εγχείριση ρουτίνας. Κινδύνεψαν άλλοι τέσσερις ασθενείς τότε και τα χειρουργεία έμειναν για μεγάλο χρονικό διάστημα κλειστά με αποφάσεις της Διοίκησης.

Διωχθήκαμε επίσης γιατί αναδείξαμε «το χειρουργικό σόου Πολάκη» ιδιώτη Ιατρού με περιφερόμενους ασθενείς, γιατρούς και υλικά από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Ο Διευθυντής χειρουργός του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας που συμμετείχε σε εκείνο το χειρουργείο «τιμής ένεκεν» μετατάχθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και έκλεισε ο χειρουργικός τομέας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Η ΠΟΕΔΗΝ καλεί τους Εργαζόμενους της Δυτικής Ελλάδος και της Ζακύνθου σε Συγκέντρωση την Τριτη 24-9-2019 και ώρα 9πμ. έξω από το Εφετείο Πάτρας.

Η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕΔΗΝ έχουν ήδη προκηρύξει 24ωρη Πανελλαδική  Απεργία για την απόσυρση του Νομοσχεδίου που περιορίζει εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα στη συνέχεια του απεργοκτόνου νόμου ΣΥΡΙΖΑ. Ως εκ τούτω καλύπτονται οι συνάδελφοι να παρευρεθούν στη Συγκέντρωση.»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.