Μπραντ Πιτ στην NASA: Ποιος ήταν πιο πιστευτός αστροναύτης, εγώ ή ο Κλούνεϊ;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Μπραντ Πιτ είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον αστροναύτη Νικ Χέιγκ που βρίσκεται στο διαστημόπλοιο σε μια βίντεο συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσα από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, την Δευτέρα.

Ο δημοφιλής και υποψήφιος για Οσκαρ ηθοποιός, πρωταγωνιστεί στην νέα διαστημική ταινία του Τζέιμς Γκρέι, «Ad Astra» και με αφορμή την κυκλοφορία της στις αίθουσες, μίλησε με τον Χέιγκ για ζητήματα σχετικά με την εξερεύνηση του διαστήματος. Ο Πιτ έκανε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο που οι αστροναύτες κρατούν το ρολόι του σώματος σταθερό, την ψυχολογία του να είσαι μόνος στο διάστημα, αποκομμένος από την ανθρωπότητα και τέλος τις επιπτώσεις στο σώμα αν ζεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον και για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Εχεις μια ειλικρινή εκτίμηση του πόσο μεγάλου είναι το σύμπαν. Για μένα όλη αυτή η εμπειρία με έκανε να λατρέψω και να εκτιμήσω το πόσο ευαίσθητο και πολύτιμο είναι το μικρό νησί στο οποίο ζούμε», είπε ο Χέιγκ και τότε ο Πιτ τον ρώτησε: «Ποιος ήταν πιο πιστευτός; Εγώ ή ο Κλούνεϊ;». «Εσύ ήσουν φυσικά», απάντησε ο αστροναύτης γελώντας. Ο Κλούνεϊ πρωταγωνίστησε στην Οσκαρική διαστημική ταινία «Gravity» το 2013 μαζί με την Σάντρα Μπούλοκ.

Η εικοσάλεπτη συζήτηση τελείωσε με τον Πιτ να λέει: «Ανυπομονώ να καυχηθώ στα παιδιά μου».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.