Μορφωτικός Σύλλογος Πατρών: Εγγραφές από τις 23 Σεπτεμβρίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για την ακαδημαϊκή περίοδο 2019 – 2020    θα δεχθούμε αιτήσεις εγγραφής   για τα  τμήματα μαθητείας, καθώς και για τα εργαστήρια από 23  μέχρι 27 Σεπτεμβρίου 2019,  κατά τις ώρες 10- 12 το πρωί καθημερινά, και 6:00-8:00  τα απογεύματα Δευτέρας και Τετάρτης.

Τμήματα μαθητείας:   1) Κοπτική – Ραπτική, 2) Κέντημα χειρός – μηχανής,  3) Κέντημα – ζωγραφική βελόνης – ζωγραφική σε ύφασμα,   4) Ζωγραφική ενηλίκων και παιδιών

Εργαστήρια:   1)  Πλέξιμο – ζακετάκι κλπ.,   2) Πλέξιμο – τσάντα, πορτοφόλι κλπ.,  3) Πηλός

Κάθε μαθήτρια μπορεί να εγγραφεί  με την ταυτότητά της και μία φωτοτυπία ταυτότητας, σε ένα μόνο μάθημα ή εργαστήριο. Εξαιρέσεις θα γίνουν μόνο εφ΄ όσον υπάρξει έλλειψη μαθητριών.

Δεκτές θα γίνουν και μαθήτριες – μέλη του Συλλόγου  για τα εργαστήρια απεριόριστα,  ενώ  για τα τμήματα μαθητείας σε περιορισμένο αριθμό, καθ΄όσον  θα δημιουργηθεί  ένα  επιπλέον τμήμα, πειραματικά  για τα μέλη, χωρίς να επηρεασθεί η λειτουργία των τμημάτων, όπως ίσχυε τις προηγούμενες χρονιές.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9.10.2019 και ώρα 18.00’, για τα τμήματα που οι αιτήσεις υπερβαίνουν τον αριθμό ατόμων που έχουν ορισθεί για κάθε τμήμα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.