Μάλλον έχει δίκιο…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η συνάδελφος κωνσταντίνα Τσεγγενέ, είχε εξομολογητική διάθεση στο fb κι έγραψε ένα κειμενάκι, που λέει την αλήθεια της:

«Φίλε, Βαριέμαι…»… 

Ατάκα που ξεστόμισα ξημερώματα σε άνθρωπο που θεωρούσα ότι «ετρωγε» τον χρόνο μου! Από τις πιο αληθινές φράσεις που είπα ποτέ!
Και όσο μεγαλώνω βαριέμαι και πιο πολύ… Βαριέμαι τη μιζέρια, την αρνητικότητα, ό,τι με σπαταλάει, όσους κρίνουν, όσους νομίζουν ότι θα είναι για πάντα εδώ και ασχολούνται με μικροπράγματα, με άλλους, όσους νομίζουν ότι είναι καλύτεροι από τους άλλους, όσους μου «καινε» το κεφάλι με διδάγματα, όσους κουνάνε το δάκτυλο, όσους τα ξέρουν όλα βρε παιδί μου είτε γιατί έχουν περάσει πάλι από αυτόν τον πλανήτη είτε γιατί έχουν κάνει συμβόλαιο με τον Θεό για όλα!
Εμένα που δεν έχω ξαναπεράσει από δω, που ο Θεός δεν μου έχει μιλήσει, που γουστάρω να γελάω, να κάνω λάθη και να ξαναγελάω, που βαριέμαι το δηθεν, που αγαπαω τα σκοτάδια μου και τα φροντίζω, που μου αρέσουν οι πληγές των ανθρώπων γιατι δείχνουν ότι εζησαν (μονο οσοι δεν ζουν, δεν πληγώνονται), που πέφτω και ξανασηκωνομαι, που δεν θεωρω τιποτα και κανεναν ιδιοκτησια μου αφήστε με στην ησυχια μου!
Θελω να τσαλακώνομαι, επιλέγω να βλέπω με μάτια παιδιού γιατί δεν θέλω να γίνω μισάνθρωπος και να τρέφομαι από τα «λάθη» των άλλων για να δίνω άλλοθι στα δικά μου!!!
Να ψάχνετε τα καλύτερα γύρω σας κι όχι σε αμαξια, ρούχα κτλ αλλά σε μάτια και ψυχες!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.