Ληστεία στον Trump Tower – Άρπαξαν κοσμήματα αξίας 350.000 δολαρίων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ληστές «χτύπησαν» στον Trump Tower, τον ουρανοξύστη του Ντόναλντ Τραμπ στη Νέα Υόρκη, και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 350.000 δολαρίων από δύο διαμερίσματα.

Οι ληστείες έγιναν το διάστημα από τις 4 έως τις 9 Σεπτεμβρίου και ήρθαν στο φως τη Δευτέρα, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να μείνει στον Trump Tower καθώς βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Σύνοδο του ΟΗΕ, σύμφωνα με την New York Post.

Τι έκλεψαν από τον Trump Tower
Μία 33χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι έκλεψαν ένα διαμαντένιο βραχιόλι από το διαμέρισμά της, ενώ εκείνη έλειπε για διακοπές, στις αρχές του μήνα. Επίσης, μια 67χρονη δήλωσε ότι της έκλεψαν πέντε κοσμήματα, που η αξία τους ξεπερνά τα 200.000 δολάρια. Ανάμεσά τους ήταν ένα διαμαντένιο βραχιόλι, όπως και ένα περιδέραιο με διαμάντια και ζαφείρια. Στα δύο διαμερίσματα του Trump Tower δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στον συγκεκριμένο ουρανοξύστη, τον Trump Tower, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ένα διαμέρισμα που καταλαμβάνει τρεις ορόφους, ενώ εκεί βρίσκονται και γραφεία του ομίλου του, Trump Organisation.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.