Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Παρίσι και το ανέβασε στο instagram

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στη γαλλική πρωτεύουσα ταξίδεψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου , κάνοντας ένα δώρο στον εαυτό της για τα γενέθλιά της. Χωρίς να αποκαλύπτει την παρέα της εκεί, είναι ιδιαίτερα ενεργή στο instagram ανεβάζοντας στιγμιότυπα από το ταξίδι της.

Μάλιστα σε μία ανάρτησή της, με αφορμή τα γενέθλιά της, σχολιάζει: «Κάθε χρόνο αυτή η μέρα με κάνει πάντα να σκέφτομαι όλη αυτή τη διαδρομή, τι με οδήγησε στο σήμερα.. Και χαίρομαι τόσο, γιατί κάθε μέρα και κάθε χρόνος έρχεται να προσθέσει κάτι ακόμα!

Πιο πολλές συγκινήσεις, πιο πολλές εμπειρίες, πιο πολλές χαρές, αλλά και πιο πολλά χαστούκια, πιο πολλά μαθήματα..

Θυμάμαι και νοσταλγώ, αλλά δεν θα άλλαζα ποτέ το σήμερα, γιατί αυτό που είμαι τώρα είναι πιο ολοκληρωμένο και το κυριότερο είναι ότι δεν φοβάμαι να νιώσω ελεύθερη και να γελάσω με την ψυχή μου! Η ζωή είναι Σοφή και μια συμβουλή που μου έδωσαν κάποτε είναι να βλέπω και να ακολουθώ τα σημάδια!
Αυτά με οδήγησαν εδώ-22/9/87

Σας ευχαριστώ λοιπόν με όλη μου την καρδιά έναν έναν ξεχωριστά για την κάθε ευχή που μου στείλατε, για την αγάπη που μου δείχνετε, νιώθω ευγνωμοσύνη για ό,τι μου έχει δώσει η ζωή μέχρι σήμερα και σας στέλνω ένα γλυκό φιλί. ΥΓ. @kostasavgoulis Σ´αγαπώ για τους λόγους που εσύ ξέρεις».

View this post on Instagram

A Paris! 🇫🇷

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.