«Κοιτάμε τη Ζωή κατάματα»: Θερμή υποδοχή από την Π.Φ.Π.Ο. σε μια ιδιαίτερη επίδειξη μόδας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Αλεξάνδρα Δημοπούλου, μέλος του Δ.Σ. της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας [Π.Φ.Π.Ο], μας έστειλε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας, προκειμένου να ενημερωθεί η φιλοζωική κοινότητα και όχι μόνο:«Ο γνωστός και καταξιωμένος στην Ελλάδα και εξωτερικό σχεδιαστής Υψηλής Ραπτικής κ. Μάικ Νικολάτος, θα παρευρεθεί και στην Πάτρα πλαισιώνοντας με μία λαμπερή όπως πάντα επίδειξη Μόδας την Εκδήλωση που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛΕΑΝΑ) Ν. Αχαΐας, σε συνεργασία με ΑΜΕΑ με τίτλο «Κοιτάμε τη Ζωή κατάματα».

Αναμένουμε να μας εντυπωσιάσει, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30, στο Πάρκο Ειρήνης (Πανεπιστημιούπολη στο Ρίο).

Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και ένα ειδικά σχεδιασμένο show από τη Σχολή Χορού DancesportHall.

Τον κ. Νικολάτο θα καλωσορίσει με ξεχωριστή χαρά η φιλοζωική κοινότητα καθώς εκτός από το ιδιαίτερο ταλέντο του στο χώρο της Μόδας, έχει ξεχωρίσει για το Ήθος του και την πρωτοποριακή του στάση αναφορικά με το σεβασμό των μη ανθρώπινων όντων του πλανήτη μας.

Είναι από τους πρώτους σχεδιαστές στην Ελλάδα που εξαίρεσε από τις δημιουργίες του τη φυσική γούνα, χρησιμοποιώντας εναλλακτικές φιλικές προς το περιβάλλον, χωρίς θάνατο και βασανισμό ζώων.

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία [Π.Φ.Π.Ο] τονίζει τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο του κου Μάικ Νικολάτου (φωτ.) καθώς ήταν από τους πρώτους διάσημους Έλληνες σχεδιαστές που υπέγραψε και τάχθηκε υπέρ της απαγόρευσης χρήσης γούνας, συμμετέχοντας στην καμπάνια της Ομοσπονδίας με τίτλο «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΔΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑ»

https://pfpo.gr/s=%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7+%CE%BC%CE%BF%CE%B4%CE%B1

Ευχόμαστε να γίνει φωτεινό παράδειγμα ώστε και η χώρα μας να ακολουθήσει τα βήματα προόδου που πολλές χώρες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο έχουν κάνει στο χώρο της Μόδας, τον κατ’ εξοχήν χώρο χρήσης τέτοιων υλικών.

Καλή Επιτυχία λοιπόν! Πάντα με ομορφιά, φώτα, αποδοχή, επιδοκιμασία.

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

Ποιοι είμαστε: https://pfpo.gr/wp-content/uploads/2019/06/%CE%A0%CE%A6%CE%A0%CE%9F-%CE%A0%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5.pdf

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.