Το ΚΙΝΑΛ βυθίζεται σε εσωστρέφεια – Καιροφυλακτεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όχι πια ΚΙΝΑΛ, μόνο ΠΑΣΟΚ, διαμηνύουν κορυφαία στελέχη του κόμματος, αμφισβητώντας ανοιχτά την Φώφη Γεννηματά, η οποία αντεπιτίθεται μεν στους εσωκομματικούς της αμφισβητίες αλλά χωρίς να μπορεί να βάλει τέλος στον διχασμό που ταλανίζει το κόμμα.

Την ίδια στιγμή, στην Κουμουνδούρου τρίβουν τα χέρια τους με τις εξελίξεις στην Χαριλάου Τρικούπη, πολλώ δε μάλλον, από τη στιγμή που το κόμμα ετοιμάζεται για το μεγάλο “ρεσάλτο” προς την διεύρυνσή του ( “πασοκοποίηση” κατά ορισμένους, όσο και αν ξορκίζει τον όρο).

Χθες, λάδι έριξε στην φωτιά ο Δημήτρης Κρεμαστινός, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, το οποίο με δηλώσεις του (one channel) είπε ότι δεν αποχωρεί από το ΚΙΝΑΛ γιατί ο ίδιος είναι ΠΑΣΟΚ και ως γνωστόν, η κύρια συνιστώσα του ΚΙΝΑΛ είναι το ΠΑΣΟΚ.

“Δεν αποχωρώ από το ΚΙΝΑΛ γιατί όπως ξέρετε κύρια συνιστώσα και κύρια δύναμή του είναι το ΠΑΣΟΚ”. Διευκρίνισε μάλιστα πως “εγώ ανήκω στο ΠΑΣΟΚ γιατί το ΠΑΣΟΚ με τίμησε με τη θέση του υπουργού Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικών ασφαλίσεων, διότι εξελέγην επανειλημμένα βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ . Οτιδήποτε γίνει στο ΠΑΣΟΚ πρέπει να το αποφασίσει η βάση”.

Η παραμονή Κρεμαστινού στο …ΠΑΣΟΚ, όπως επέμεινε ο ίδιος, προσθέτει έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα στελεχών που τοποθετήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ζητώντας επιστροφή του ΚΙΝΑΛ στην “μήτρα” του.

Υπενθυμίζεται ότι το αυτό ζήτησαν επιτακτικά ο Νίκος Παπανδρέου και ο Παύλος Γερουλάνος ενώ ο Σταμάτης Μαλέλης άνοιξε ακόμη περισσότερο τον “βηματισμό” της συζήτησης , τονίζοντας ότι δεν αρκούν τα ονόματα και τα σύμβολα αλλά πρέπει το κόμμα να στρίψει Αριστερά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.