Ηθελαν να τον απολύσουν κι αυτός εμφανίστηκε στη δουλειά με κλόουν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η απώλεια μιας δουλειάς μπορεί να είναι θλιβερή και δύσκολη αλλά σπάνια παίρνει μια τόσο παράξενη τροπή: ένας διαφημιστής στη Νέα Ζηλανδία ζήτησε την βοήθεια των «ειδικών» κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τα αφεντικά του για την επικείμενη απόλυσή του. Τι έκανε, λοιπόν; Προσέλαβε έναν κλόουν για να ελαφρύνει το κλίμα.

Η εφημερίδα New Zeland Herald κατάφερε να εξασφαλίσει φωτογραφία από το παράξενο περιστατικό και την δημοσίευσε την Παρασκευή. Σε αυτή εμφανίζονται δύο άτομα μαζί με τον υπό απόλυση άνδρα και τον «υποστηρικτική»του – έναν κλόουν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κλόουν φούσκωσε μπαλόνια και τα δίπλωσε σε σχήμα ζώων, συμπεριλαμβανομένου ενός μονόκερου και ενός κανίς. Μιμήθηκε, επίσης, τον ήχο του κλάματος, όταν ο διαφημιστής έλαβε στα χέρια του το χαρτί της απόλυσης.

Καθώς η ιστορία έγινε viral, ο περίεργος διαφημιστής εξήγησε, μέσω Facebook, το παράξενο κόλπο του. Αποφάσισε να εξασφαλίσει «συναισθηματική υποστήριξη», αφού έλαβε ένα μέιλ από τα – πρώην πλέον – αφεντικά του, που του ζητούσαν να «συζητήσουν» τον ρόλο του, αναγνωρίζοντας ότι η επιλογή του ήταν ασυνήθιστη.

«Νόμιζα πως επρόκειτο είτε για προαγωγή είτε για κάτι πολύ χειρότερο. Σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερο να έπαιρνα έναν επαγγελματία και έτσι πλήρωσα 200 δολάρια και προσέλαβα έναν κλόουν» δήλωσε ο ίδιος. «Ναι μεν απολύθηκα, αλλά ήταν πιο ομαλή η διαδικασία».

Η παρουσία του κλόουν – που λέγεται ότι είναι ένας από τους καλύτερους στο Οκλαντ – δεν έθεσε σε κίνδυνο τη συνάντηση, τόνισε. Ο διαφημιστής αποκάλυψε ότι ήδη έχει νέα δουλειά στο χώρο της διαφήμισης.

Πέρα από τον κλόουν, πάντως, η «μόδα» με τα «ζώα συναισθηματικής υποστήριξης» έχει περάσει σε άλλα επίπεδα. Πέρυσι, η αεροπορική εταιρεία American Airlines αναγκάστηκε να απαγορεύσει τα «συναισθηματικά» φίδια, κατσίκια, κουνάβια και αράχνες από τα αεροσκάφη της. Ωστόσο, τα άλογα μπορούν ακόμα να πετάξουν – ένας επιβάτης είχε εντοπιστεί με ένα πόνυ σε μια πτήση νωρίτερα αυτό το μήνα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.