ΗΠΑ: Πήγε να σώσει τον πατέρα του και σκοτώθηκε και εκείνος μαζί του πέφτοντας από γκρεμό ύψους 20 μέτρων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα τραγικό ατύχημα συνέβη στο Κονέκτικατ στις ΗΠΑ όπου πατέρας και γιος έχασαν την ζωή τους πέφτοντας από γκρεμό ύψους 22 μέτρων ενώ έκανα βόλτα με γουρούνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Στίβεν Πράις,71 ετών και ο γιος του Μαρκ Πράις, 30 ετών, έκαναν βόλτες γύρω από ένα εγκαταλειμμένο λατομείο μαζί με έναν τρίτο άνδρα όταν συνέβη το ατύχημα στις 8 το απόγευμα, την Τετάρτη.

Ο Στίβεν είχε πλησιάσει επικίνδυνα την άκρη του γκρεμού για να «βρει κάτι» και γλίστρησε. Ο γιος του, Μαρκ, πλησίασε τον πατέρα του για να τον τραβήξει πάνω αλλά στην προσπάθειά του να τον σώσει, έπεσε και εκείνος μαζί του στο κενό. Και οι δύο σκοτώθηκαν ακαριαία.

Ο τρίτος άνδρας που ήταν μαζί τους κάλεσε την αστυνομία ζητώντας για βοήθεια.

«Ο πατέρας του πήγε να δει κάτι, παραπάτησε και ο γιος του πήγε να τον βοηθήσει με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δυο από το γκρεμό. Δεν αναπνέουν», ήταν μερικά από τα λόγια του άνδρα στην τηλεφωνήτρια της αστυνομίας.

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθαναν οι δύο άνδρες αλλά φέρεται να είναι πραγματικά ένα ατύχημα. Η περιοχή στην οποία βρίσκονταν είναι ιδιωτική και δεν θεωρείται ασφαλής.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.