Το ΓΕΕΘΑ διέταξε ΕΔΕ για την υπόθεση της Μορφούλας Ντώνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της Μορφούλας Ντώνα, αναφορικά με το ταξίδι της στο Μπακού, για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής, ως προπονήτρια.

Έπειτα από προσωπική παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, χορηγήθηκε άδεια στην Μορφούλα Ντώνα- η οποία είναι υπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού- προκειμένου να πάει στο Μπακού. Ομως, το ΓΕΕΘΑ διέταξε και διενεργείται Ένορκη Διοικητική Έρευνα για αυτή την υπόθεση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα onalert. Σκοπός είναι να εξακριβωθούν οι λόγοι που αντί για την άδεια που είχε ζητήσει η Ντώνα για να μετάσχει στην προετοιμασία της αθλήτριάς της για τη διοργάνωση, όπως και για τη μετάβαση στο Μπακού, της χορηγήθηκε απλή άδεια στελέχους.

Το «ευχαριστώ» της Ντώνα στον υπουργό
Η Μορφούλα Ντώνα ήταν πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής και είχε πάρει την 7η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνεϊ. Ομως, έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό μετά τη νίκη της στο Dancing With the Stars 5, το 2015.

Τη Δευτέρα, με μια ανάρτηση στο Facebook, η Μορφούλα Ντώνα ευχαρίστησε θερμά τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, καθώς έπειτα από την προσωπική του παρέμβαση της δόθηκε η άδεια για την προετοιμασία της αθλήτριάς της, Μαρίας Δερβίση, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής και για τη συμμετοχή της στη διοργάνωση. «Καθώς υπήρξατε κι εσείς αθλητής υψηλού επιπέδου καταλαβαίνετε τις ανάγκες μας και δείχνεται εμπράκτως την υποστήριξή σας στους Ολυμπιονίκες που υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις αλλα και γενικότερα στον Ελληνικό Αθλητισμό! Σας ευχαριστούμε», έγραψε μεταξύ άλλων.

Οι ευχές του Νίκου Παναγιωτόπουλου
Με τη σειρά του, ο υπουργός Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Ολυμπιονίκη και αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού, Μορφούλα Ντώνα, για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

 

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.