Έτσι θα αντιμετωπίζουν τις επιθέσεις οι εφοριακοί

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην αντεπίθεση προχωράνε οι εφοριακοί μετά τα περιστατικά ξυλοδαρμού που αντιμετωπίζουν κατά την διάρκεια των ελέγχων το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πλέον, οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) βγαίνουν στο κυνήγι της φοροδιαφυγής γνωρίζοντας πάλη και… αυτοάμυνα.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων υλοποιεί το πρόγραμμα «Φυσικής Κατάστασης και Αυτοάμυνας», σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης.

Χθες, η ΑΑΔΕ ανακοίνωσε πως οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, στις 5:30 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, στο Ελληνικό και πως το πρόγραμμα των προπονήσεων θα ξεκινήσει την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019.

Επικεφαλής του προγράμματος είναι ο Μπάμπης Καλτσίδης, παγκόσμιος πρωταθλητής της πάλης, σήμερα ομοσπονδιακός προπονητής και στέλεχος της ΑΑΔΕ (τελωνειακός).

Στη βάση του προγράμματος η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσιών Εσόδων σε αγαστή συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης δίνει σε όσους εφοριακούς και τελωνειακούς το επιθυμούν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το άθλημα της πάλης και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.