Επαναλειτουργεί το αεροδρόμιο του Αράξου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επαναλειτουργεί από χθες το αεροδρόμιο του Αράξου το οποίο είχε κλείσει μετά τις ζημιές που προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε εκεί. Oι ζημιές που άφησε πίσω της ήταν σημαντικές στην αίθουσα αναμονής και δεν ήταν δυνατή η λειτουργία του μέχρι την αποκατάστασή τους, στο μεγαλύτερο τουλάχιστον μέρος τους. Από τη φωτιά καταστράφηκαν οι κλιματιστικές εγκαταστάσεις, οι αεραγωγοί, οι ψευδοροφές και άλλα σημεία του κτιρίου.

To αεροδρόμιο επισκέφθηκε χθες και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ο κ. Φαρμάκης συναντήθηκε με τον Αερολιμενάρχη, Γιώργο Γκουβίτσα και τον διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Κωνσταντίνο Λιντζεράκο,  εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την αποκατάσταση λειτουργίας εντός μίας εβδομάδας, αλλά και τη σημασία της ασφάλειας των πτήσεων και των επιβατών του αεροδρομίου.

Μετά το τέλος της επίσκεψης, ο Περιφερειάρχης, δήλωσε: «Στόχος μας είναι να αναδείξουμε το πιο όμορφο και εξωστρεφές πρόσωπο της Δυτικής Ελλάδας και να την μετατρέψουμε σε περιοχή υψηλής επισκεψιμότητας. Προς αυτή την κατεύθυνση, τα αεροδρόμιά μας αποτελούν τις πιο κρίσιμες ίσως υποδομές, που πρέπει, όχι μόνο να διαφυλάξουμε, αλλά και να ενισχύσουμε. Η Περιφερειακή Αρχή θα σταθεί στο πλευρό του αεροδρομίου του Αράξου, διεκδικώντας και επιδιώκοντας τη δυναμική αναβάθμισή του, τόσο για επιβατικές, όσο και για εμπορευματικές πτήσεις.»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.