Η ΕΟΚ αρνήθηκε στον Ολυμπιακό τη μετονομασία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αρνήθηκε στον Ολυμπιακό την αλλαγή της ονομασίας του για την Α2, με τους ερυθρόλευκους ν’ αντιδρούν και να λένε πως δεν τηρούνται οι νόμοι.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες, πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού ήταν η ομάδα που θ’ αγωνιστεί στην Α2 την σεζόν 2019-2020 να ονομάζεται «Ολυμπιακός Β΄- Αναπτυξιακή ομάδα».

Ωστόσο η ΕΟΚ δεν έκανε δεκτή τη μετονομασία των ερυθρόλευκων για την Α2 και από την ομοσπονδία ενημέρωσαν την ομάδα του Πειραιά πως θ’ αναγράφεται κανονικά ως «Ολυμπιακός» σε όλες τις διοργανώσεις της, καθώς επίσης και στα δελτία Τύπου και στις αναγγελίες της.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων του Πειραιά, οι οποίοι ισχυρίζονται πως ακολούθησαν όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να είναι απολύτως καλυμμένοι και προτίθενται να τραβήξουν στα άκρα την υπόθεση, προκειμένου να γίνει δεκτό το «Ολυμπιακός Β΄- Αναπτυξιακή ομάδα».

«Κάνουν ο,τι θέλουν, χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι νόμοι και η τήρηση της νομιμότητας. Άλλωστε δεν τους ελέγχει κανείς. Είναι άλλη μία απόφαση καθαρά για εκδίκηση και κόντρα στους νόμους», ήταν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αντίδραση της ΚΑΕ, που είναι σαφές ότι θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την υπόθεση της αλλαγής ονόματος.

 

ΠΗΓΗ: filathlos

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.