Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα για την ηλικία της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα γενέθλιά της γιόρτασε πρόσφατα η Ελεονώρα Μελέτη παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η παρουσιάστρια έκλεισε τα 41 της χρόνια!

Η πανέμορφη παρουσιάστρια ενόψει των γενεθλίων της ανάρτησε μία φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα.

Η Ελεονώρα φωτογραφήθηκε με ένα λευκό πουκάμισο, σε γνωστό ελληνικό περιοδικό ενώ αποκάλυψε ότι το concept της φωτογράφισης αποτελούσε «απωθημένο» για την ίδια.

Το μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη

«40+1…. Ανήκω πλέον στη κατηγορία 40plus… όπως λένε, αποφεύγοντας να διευκρινίσουν το πόσο «plus» ή το ποσό 40φευγα. Εγώ όμως το λέω! 40+1, γιατί αυτά είναι τα χρόνια ΜΟΥ! Τα χρόνια που έχω ζήσει, έχω δει, έχω ακούσει, έχω μάθει, έχω νιώσει, έχω χτίσει, έχω δημιουργήσει, έχω διαμορφώσει όλα αυτά που συνθέτουν σήμερα αυτό που είμαι κ αυτό που ζω.

Είναι τα χρόνια που μου έχουν δοθεί κ τα έχω χρωματίσει με τις δικές μου επιλογές! Σωστές ή λάθος, ήταν όλες δικές μου! Δεν είμαι όπως στα 5, στα 10, στα 20, στα 30… κ αυτό είναι το ωραία! Όσο φθίνει το έξω τόσο βελτιώνεται το μέσα. Αυτή είναι ζωή.

Φαντάζεσαι να ήσουν 20 με τη συνειδητοποίηση των 40; Η 40 με την τρέλα των 20; Ασυμβίβαστο. Γι’αυτό να γελάς! Να χαίρεσαι που μεγαλώνεις κ να φωνάζεις την ηλικία σου! Κ εδώ, μαζί με την ηλικία μου φωνάζω κ ένα μεγάλο ζεστό από την καρδιά μου «ευχαριστώ» σε όλους εσάς που αφιερώσατε λίγο χρόνο για να μου στείλετε ένα μήνυμα γεμάτο όμορφες ευχές…

Είμαι πολύ τυχερή και νιώθω πολλή αγάπη, από όλους εσάς που δεν γνωριζόμαστε, από όλους τους φίλους κ τους ανθρώπους μου, που εσείς δεν γνωρίζετε, από όλους εκείνους που συνθέτουν την παλέτα της ζωής μου.

Την αγάπη μου, και να σας πω και κάτι, χρειάστηκε να πατήσω τα 40 για να έχω και εγώ τη φωτογραφία τη σωστή, αυτή που πλέον χρειάζεται μόνο ένα λευκό απλό πουκάμισο κ λίγο αέρα στα μαλλιά. Πολύ τη ζήλευα στα ξένα περιοδικά να ξέρετε.

Την είχα δει με Demi Moore, Cindy Crawford αλλά για κάποιο λόγο, την έκαναν μόνο γυναίκες 40… plus».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.