Έλεν Ντε Τζένερις σε Μπραντ Πιτ: Νομίζω ότι έχουμε βγει ραντεβού με την ίδια γυναίκα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Θέλω να σας μιλήσω για…, αλλά συγγνώμη, αυτή τη στιγμή συμβαίνει κάτι που με αποσπά» ακούγεται να λέει η Έλεν Ντε Τζένερις στην εκπομπή της. Την ίδια στιγμή το -γυναικείο- κοινό που βρίσκεται στο πλατό αρχίζει να κραυγάζει και να χειροκροτεί με ενθουσιασμό ενώ η κάμερα αποκαλύπτει ότι, μεταξύ των θεατών, βρίσκεται καθισμένος ο Μπραντ Πιτ.

Ο Αμερικανός σταρ ήταν καλεσμένος στην εκπομπής της φίλης του για να προμοτάρει τη νέα του ταινία «Ad Astra», όμως πέρα από την εντυπωσιακή είσοδο και τη δήλωση του ότι είναι «σούπερφαν» της Ντε Τζένερις, το θέμα που απασχόλησε το διαδίκτυο είναι το σημείο της κουβέντας που ξεκίνησε με την ερώτηση της οικοδέσποινας «θυμάσαι πού γνωριστήκαμε;».

«Σε ένα πάρτι στην πισίνα της Μελίσα Έθεριτζ, τέλη της δεκαετίας του ’80, αρχές του ’90, όπου νομίζω ότι φλέρταρες την κοπέλα μου» απάντησε ο Μπραντ Πιτ, προσθέτοντας «κολακεύτηκα πάρα πολύ».

«Αλήθεια φλέρταρα την κοπέλα σου;» αναρωτήθηκε η Ντε Τζένερις και πρόσθεσε: «Πάντως νομίζω ότι βγήκα ραντεβού και με κάποια άλλη από τις κοπέλες σου» λέγοντας «θα το συζητήσουμε αργότερα».

«Μετά το σόου» είπε ο Μπραντ Πιτ. Εννοείται ότι ουδείς εκ των δύο ανέφερε ονόματα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.