Άννα Μαρία Βέλλη: «Δε βγήκα πάνω σε τραπέζια να κάνω τη γατούλα» (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Φωτιές» και κόντρες φαίνεται πως έχει ανάψει η παράσταση «Κούκλες» που πρόκειται να ανέβει στο δημοτικό θέατρο Πειραιά και στην οποία παίρνουν μέρος η Ειρήνη Καζαριάν από το GNTM και η Άννα Μαρία Βέλλη. Τις προηγούμενες ημέρες ήταν το μοντέλο που απασχόλησε τις εκπομπές με το θεατρικό της ντεμπούτο, τώρα είναι η σειρά της νεαρής παρουσιάστριας και Influencer.

Την Πέμπτη μέσα από το Πρωινό σχολίασαν την παράσταση, με τη Βέλλη λίγες ώρες αργότερα να ξεσπά μέσα από το Instagram της εναντίον του Άρη Καβατζίκη για σχόλια που έκανε. Και το πρωί της Παρασκευής, ο γνωστός δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 έδωσε τη δική του απάντηση.

«Της έγραψα ένα πολύ μεγάλο μήνυμα και της το έστειλα χθες, πολύ χαμηλών τόνων. Κυρία Άννα Μαρία Βέλλη εγώ ήθελα να σας πω πώς σε αυτή εδώ την εκπομπή δεν υποστήριξα ποτέ ότι στον ελεύθερο μου χρόνο διαβάζω Ίψεν. Αντιθέτως βλέπω πάρα πολύ θέατρο, εύχομαι να βλέπετε και εσείς ως νεαρή ηθοποιός και να είχατε την ευκαιρία να δείτε τη περσινή σεζόν την κυρία Αμαλία Μουτούση, ένα υποκριτικό υπόδειγμα στην παράσταση “Κουκλόσπιτο”, για να δείτε πώς παίζεται η “Νόρα”. Εσείς κάνετε μία άλλη προσέγγιση και μπορεί και να έρθω να τη δω και αυτή τη προσέγγιση, δεν σας αφορά αυτό βέβαια όμως. Την Νόρα την έχω δει, ωστόσο δεν διαβάζω Ίψεν στον ελεύθερο μου χρόνο. Εσείς οφείλετε να διαβάζετε Ίψεν γιατί δηλώνετε ηθοποιός», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ως δημοσιογράφος συστήθηκα, είμαι μεγάλος σε ηλικία, αλλά έτσι συστήθηκα, δεν βγήκα πάνω σε τραπέζια να κάνω τη γατούλα και μετά να παρουσιαστώ ως ηθοποιός… Σας είδα να κυλιέστε πάνω σε τραπέζια, ναζιάρικα. Μπήκα στο Instagram σας και σας είδα γυμνή. Καλά κάνετε… Έχετε αγγίξει πολλούς τομείς. Γιατί θεωρείτε ότι σας έθιξα; Εγώ εύχομαι ο χρόνος να αποδείξει την υποκριτική σας δεινότητα και τις σπουδές σας, να βγείτε στο θέατρο και να τα καταφέρετε. Προς το παρόν δεν σας ξέρω ως ηθοποιό αλλά ως Youtuber – Influencer».

https://youtu.be/M6vFxMdIvYo?t=5

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.