Άλκης Κούρκουλος: Δεν με νοιάζει αν θα δουν το σίριαλ – ΒΙΝΤΕΟ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η πολυαγαπημένη σειρά «Λόγω Τιμής» επέστρεψε μετά από 20 χρόνια, ξυπνώντας τις αναμνήσεις μίας ολόκληρης γενιάς που έμεναν για τόσο καιρό κλεισμένες στο συρτάρι.

Η επιστροφή της παρέας από την Πάτρα, των φοιτητών του «Λόγω Τιμής» που μεγάλωσαν και αυτοί μαζί μας τα τελευταία 20 χρόνια, αποτέλεσε μία από τις πιο πολυσυζητημένες τηλεοπτικές «επιστροφές» και όλοι ανυπομονούσαν για την προβολή του πρώτου επεισοδίου.

Πέρα από το πρωταγωνι­στικό καστ, το οποίο θα είναι το ίδιο -Άλκης Κούρκουλος, Βίκυ Βολιώτη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Δημήτρης Αλεξανδρής, Χριστίνα Αλεξανιάν, Άννα Δημητρακοπούλου-, θα υπάρ­χουν και πολλές προσθήκες τόσο γνωστών όσο και νεότερων ηθοποιών.
Εκτός από τη Μαρία Ναυπλιώτου, τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τη Μαρία Παπαφωτίου, στο καστ έχει ενταχθεί και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο οποίος θα υποδυθεί τον σύζυγο της Ηρώς (Βίκυ Βολιώτη).

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος από την εκπομπή «Ευτυχείτε» ρώτησε τον πρωταγωμιστή του σίριαλ, Άλκη Κούρκουλο, αν τον ενδιαφέρει η απήχηση που θα έχει το σίριαλ στον κόσμο 20 χρόνια μετά και ο ηθοποιός απάντησε κάπως άγαρμπα…
Την επόμενη μέρα θα δείτε τα νούμερα τηλεθέασης;
Όχι. Δεν με απασχολεί καθόλου.
Δεν υπήρξε αυτό το άγχος;
Όχι βέβαια. Γιατί να υπάρχει άγχος. Όποιος θέλει ας το δει, όποιος δεν θέλει ας μην το δει! Δεν με ενδιαφέρει καθόλου!
Δεν μετριέται κάπως η αποδοχή;
Δεν με ενδιαφέρει αγαπημένε μου! Το είπαμε! Δεν με νοιάζει!
Δείτε την αντίδραση του:

https://www.youtube.com/watch?v=T81zqOvoczU

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.