Αγόρι 11 ετών οδήγησε 200 μίλια για να ζήσει με έναν άγνωστο που γνώρισε στο Snapchat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Eνα αγόρι ηλικίας 11 ετών οδήγησε 200 μίλια στη Νότιας Καρολίνα των ΗΠΑ για να συναντήσει έναν ξένο που γνώριζε μόνο στο Snapchat , ανακοίνωσε το Αστυνομικό Τμήμα του Τσάρλεστον.

Μετά από τρεις ώρες οδήγησης, το νεαρό αγόρι είδε έναν αστυνομικό, σταμάτησε δίπλα του και του είπε ότι χάθηκε. Το παιδί οδήγησε από τη βορειοδυτική πόλη του Σίμπσονβιλ μέχρι το Τσάρλεστον, σύμφωνα με το CNN.

Οπως είπε στον αξιωματικό, νωρίς το πρωί της Δευτέρας πήρε το αυτοκίνητο του αδελφού του για να πάει στο Τσάρλεστον όπου ήθελε να ζήσει με «έναν άγνωστο άνδρα, τον οποίον γνώρισε στο Snapchat», σύμφωνα με την αστυνομία.

Ωστόσο, όταν χάθηκε το σήμα GPS στο τάμπλετ του πατέρα του, δεν μπορούσε να ανακτήσει τη διεύθυνση του προορισμού του, από τη στιγμή που τα μηνύματα στο Snapchat διαγράφονται μετά την ανάγνωσή τους.

Το παιδί ήταν ανέφερε στον αξιωματικό το όνομά του, το όνομα του πατέρα του και το κινητό του τηλέφωνο. Επέστρεψε στη την οικογένειά του αργότερα την ίδια ημέρα.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τον άγνωστο άνδρα. «Θα ήθελα πολύ απόψε, αυτή τη στιγμή, όποιος παρακολουθεί αυτό το γεγονός και είναι γονέας ενός παιδιού, ειδικά ενός 11χρονου, να καθίσει μαζί με το 11χρονο παιδί του και να του μιλήσει για το τι πρέπει να κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους κινδύνους, τα οφέλη και τα πράγματα που πρέπει να συζητά καθημερινά με τους γονείς του», δήλωσε ο αστυνομικός του Τσάρλεστον, Λούθερ Ρέινολτνς.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.