Ο Αγάθωνας και οι Κώστας και Μπάμπης Μακρής σήμερα στον Φάρο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Είχαν ξανασυνεργαστεί συνδυάζοντας τον μπερντέ του καραγκιόζη με τον μπαγλαμά & τον ρεμπέτικο ήχο στα τέλη του περασμένου Μαΐου στο Royal – παλαιό Πτωχοκομείο και τώρα επανέρχονται με την μουσικοθεατρική παράσταση σκιών «εεεε ρε γλέντια!», αυτή τη φορά στο χώρο του Φάρου Εν Πάτραις, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 στις 22.00 το βράδυ.

Ο λόγος για τον Πατρινό καραγκιοζοπαίκτη Κώστα Μακρή, τον γιο του Μπάμπη Μακρή και τον αγαπητό Θεσσαλονικιό ρεμπέτη Αγάθωνα Ιακωβίδη, οι οποίοι αναμένεται να διασκεδάσουν το Πατρινό κοινό με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.

Ένα ποτ -πουρί με τις καλύτερες σκηνές και ατάκες του Καραγκιόζη πλαισιωμένες αντιστοίχως με χιλιοτραγουδισμένα ρεμπέτικα, συνθέτουν αυτή την ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση που όπως προείπαμε θα δοθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 10 το βράδυ, στο Φάρος Εν Πάτραις. Ο Αγάθωνας που έχει έρθει κι άλλες φορές στην Πάτρα για εμφανίσεις, είχε κάνει την έκπληξη το 2013 παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον εκπροσωπώντας την Ελλάδα μαζί με τους Κόζα Μόστρα και το κομμάτι «Alcohol is free» που ενθουσίασε τους Ευρωπαίους και κατέλαβε την 6η θέση.

Είσοδος ελεύθερη.

Τηλ. Kρατήσεων: 2610362191

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.