Αφροδίτη Μπάρμπα: Από τη δακρύβρεχτη ιστορία με τον σεΐχη άντρα της… στο πλατό του GNTM (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια πρώην Playmate έκανε την εμφάνιση της στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM και ομολογουμένως εντυπωσίασε κριτές και κοινό.

Η 28χρονη Αφροδίτη Μπάρμπα εμφανίστηκε στο πλατό και πήρε τέσσερα «ναι» για την επόμενη φάση.

Αφού μας είπε καμιά δεκαριά φορές πως έχει ένα παιδάκι 5 ετών και θυσίασε την «καριέρα» της για να το μεγαλώσει, ψάξαμε και βρήκαμε τι μας θυμίζει η κοπέλα με την εξωτική ομορφιά.

Πριν περίπου ένα χρόνο είχε εμφανιστεί σε μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή και μας έλεγε την δακρύβρεχτη ιστορία της… ο σεΐχης άντρας που ερωτεύτηκε και απέκτησε το κοριτσάκι της, την κρατούσε φυλακισμένη σε ένα χρυσό  κλουβί και ζούσε μια κόλαση η κοπέλα, αλλά κατάφερε να αποδράσει!

Βέβαια εχθές εμφανίστηκε όλα μέλι γάλα με τον πατέρα του παιδιού της!

Είναι βαρύ το τίμημα της τηλεθέασης!

«Μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο, δεν ήμουν ευτυχισμένη… Γίνονταν κάποια σκηνικά μέσα στο σπίτι. Εξαφανιζόταν για αρκετέ μέρες και ήμουν μόνη μου με παιδί. Με μείωνε σαν γυναίκα, μου μιλούσε άσχημα, δεν έδινε σημασία ούτε σε εμένα, ούτε στο παιδί, δεν άφηνε χρήματα. Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να δώσω στο παιδί μου γάλα…», είχε εξομολογηθεί.

«Μια μέρα που είχαμε τσακωθεί και είχε φύγει από το σπίτι. Μου είχε πει να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Είχα βγάλει τα εισιτήρια της επιστροφής, αλλά μας είχε κλειδώσει μέσα στο δωμάτιο. Εγώ σκαρφάλωνα σ’ ένα μικρό μπαλκόνι και τα έβγαζα από εκεί. Με βοήθησε μια κοπέλα που είχαμε από την Ελλάδα και έπρεπε να φύγει μαζί μας. Το πρωί φύγαμε…».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=potExjNU8e0

Και η εμφάνιση της στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM:

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.