Υπό έλεγχο η φωτιά στην Μανωλάδα – Μέτωπα σε Κέρκυρα, Αρκαδία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Υπό τον έλεγχο των πυροσβεστών τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε σε γεωργική και χορτολοβαδική έκταση στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας. Το έργο των επίγειων δυνάμεων συνέδραμε και το ελικόπτερο έρικσον. Στο σημείο παραμένουν 4 οχήματα με 8 πυροσβέστες.

Επίσης, πυρκαγιά καίει δασική έκταση στην περιοχή Ίσαρης, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Στην περιοχή επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που αποτελείται από 18 οχήματα, 26 άνδρες κι ένα πεζοπόρο τμήμα με 13 πυροσβέστες. Στο έργο κατάσβεσή της μετέχουν δύο ελικόπτερα και τρία αεροσκάφη. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, πριν από λίγο, στην περιοχή Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, κίνδυνος για εγκαταστάσεις διαφόρων εταιρειών, που βρίσκονται κοντά στο σημείο της φωτιάς. Άμεσα κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν αυτή την ώρα 23 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Η φωτιά βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο.

Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Κρητικά της Κέρκυρας. Όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική Ενισχύονται οι δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή Κρητικά Κέρκυρας, σε 34 πυροσβέστες, 13 οχήματα, 3 Α/Φ, 2 PZL και 1 Ε/Π. Συνδράμουν 2 οχήματα ΟΤΑ και 1 υδροφόρο. Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις: 29 #πυροσβέστες, 13 οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 5 άτομα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.