«Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια άλλαξε όλη η ζωή μου»,έγραψε γνωστός τραγουδιστής για την επέτειο γάμου του!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια άλλαξε όλη η ζωή μου». Με αυτά τα λόγια ο Τριαντάφυλλος στέλνει το δικό του μήνυμα αγάπης στην εδώ και πέντε χρόνια σύζυγό του Δήμητρα Σιαμπάνη. Ο τραγουδιστής έχει επέτειο γάμου και δημοσίευσε μία φωτογραφία από τη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής του, γράφοντας τα πιο τρυφερά λόγια για την πανέμορφη γυναίκα του που του ‘χει χαρίσει τον γιο του, Νικόλα.

Όπως έγραψε ο τραγουδιστής στο Instagram: «Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια τελικά με παντρεύτηκες και με έκανες πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο, σαν σήμερα πριν 5 χρόνια άλλαξε όλη η ζωή μου προς το καλύτερο, έχω δίπλα μου μια γυναίκα δυναμική , πανέμορφη και υπερβολικά έξυπνη , μια γιατρό που την αγαπούν όλοι για το ήθος και την καλοσύνη της ότι και να πω για εσένα Δήμητρα μου θα είναι λίγο.

Σ’ αγαπώ πολύ είσαι η ζωή μου εσύ και ο Νικόλας μας εύχομαι να είμαστε μαζί για όλη μας τη ζωή χαρούμενοι και πάντα δίπλα ο ένας στον άλλον , ευχαριστώ το ΘΕΟ που σε έφερε στο δρόμο μου και που με την βοήθεια του αποκτήσαμε τον Νικόλα μας !!! Σε αγαπάμε πολύ οι δυο άντρες σου και να ξέρεις κάποια λόγια μου τα είπε ο Νικόλας να τα γράψω χθες όταν εσύ κοιμόσουν, σε αγαπάμε πολύ πολύ πολύ για πάντα δίπλα σου !!! Χρόνια μας πολλά»!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.