Ο Σαίξπηρ και η Ιουλιέτα, κεντρικό θέμα του Ημερολογίου Πιρέλι 2020

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το ημερολόγιο Πιρέλι για το 2020 εστιάζει στον Σαιξπηρ και την ηρωίδα του Ιουλιέτα, με πρωταγωνίστριες τις Εμμα Γουάτσον, Κλερ Φόι και Κρίστεν Στούαρτ.

Ανάμεσα στις δημοφιλείς ηθοποιούς βρίσκεται και η ήδη γνωστή παγκοσμίως καλλιτέχνης του φλαμένκο Ροζαλία από την Καταλονία, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία το 2018 και συνεχίζει και το 2019. Η Ροζαλία εκτός από πρωταγωνίστρια εξωφύλλων του διάσημων περιοδικών, έκανε φέτος και εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης.

Ο δημοφιλής Ιταλός φωτογράφος Πάολο Ροβέρσι ήθελε εικόνες της «Ιουλιέτας» στο Παρίσι και τη Βερόνα, ζητώντας από τις διασημότητες να παρουσιάσουν μια διαφορετική πλευρά της ερωμένης του Ρομέο. «Είναι υπέροχο να έχουμε και μια αφήγηση πίσω από την κάθε εικόνα. Πιστεύω ότι κάνει την εικόνα περισσότερο ”πλούσια”», ακούγεται να λέει η Γουάτσον στο πρώτο βίντεο εγκαινίων του ημερολογίου. «Ψάχνει για μια 35χρονη Ιουλιέτα. Η ιδέα είναι ότι πρόκειται για μια νέα απεικόνιση της ηρωίδας από τον Πάολο», είπε η Φόι, γνωστή για το ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ στη σειρά του Netflix «The Crown».

Αλλες διασημότητες που φωτογραφήθηκαν από τον Ροβέρσι είναι η Βρετανή ηθοποιός Μια Γκοθ, η Κινέζα τραγουδίστρια Κρις Λι, οι Αμερικάνες ηθοποιοί Ιντια Μουρ και Γιάρα Σαχίντι, η Γαλλοιταλίδα καλλιτέχνης και κόρη του Ροβέρσι, Στέλα Ροβέρσι.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.