Ρακούν εγκλωβίστηκε μέσα σε μηχάνημα αυτόματης πώλησης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μέσα σε ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης που βρίσκεται σε ένα γυμνάσιο στη Φλόριντα παγιδεύτηκε ένα μικρό ρακούν το οποίο όπως όλα δείχνουν προσπάθησε να «κλέψει» ένα σνακ.

«Ο κύριος αυτός συνελήφθη σήμερα κατά την απόπειρά του να αρπάξει κάτι από το μηχάνημα», έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook ο σερίφης της περιοχής.

Raccoon release 8/14/19

Here's the moment our vending machine raccoon buddy got his freedom.Thanks Deputy Danny Clifton, Deltona Animal Control Officer Marion Quinones and Pine Ridge High School Guardian Greg McWhorter!

Gepostet von Volusia Sheriff's Office am Mittwoch, 14. August 2019

«Πιστεύουμε πως κατάφερε να μπει από το κάτω μέρος του μηχανήματος», δήλωσε ο εκπρόσωπος του σερίφη Άντριου Γκαντ ο οποίος μόλις τον ενημέρωσαν από το σχολείο ειδοποίησε αμέσως μια φιλοζωική οργάνωση για να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό του ζώου.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media την Τετάρτη δείχνει το ρακούν να πετιέται από το μηχάνημα και να τρέχει παντού μέσα στο σχολείο.

Η Λάουρα Γουίλιαμς, από την φιλοζωική εταιρεία, χαρακτήρισε το ρακούν ως έναν «τρελό τύπο» και τόνισε πως για να το απελευθερώσει έπρεπε να περιμένει μέχρι να ξεκλειδώσει το μηχάνημα κάποιος από την εταιρεία μηχανών αυτόματης πώλησης.

Το ζώο έμεινε κλεισμένο εκεί μέσα για περίπου τέσσερις ώρες.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.