Πάτρα: Ζέστη και δυνατοί άνεμοι σήμερα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ηλιοφάνεια και δυνατοί άνεμοι, που θα φθάσουν ακόμη και τα 4 μποφόρ προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ για την Πάτρα και την γύρω περιοχή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 33-34 βαθμούς. 

Πάντως σταδιακά από τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει σταδιακή μείωση της θερμοκρασίας, ενώ από την προσεχή Τετάρτη προβλέπεονται βροχές στην περιοχή!

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βόρεια ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας και ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα Παρασκευή.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 32 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 34 βαθμούς Κελσίου), από 17 έως 36 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, από 22 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (στη νότια Κρήτη έως τους 31 βαθμούς), από 20 έως 32 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στον Πατραϊκό Κόλπο από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

 

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και τα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, αυξημένες στα γύρω ορεινά, προβλέπεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.