Πάτρα: O Δήμος καθαρίζει το χώρο γύρω από το κολυμβητήριο της Αγυιάς – ΦΩΤΟ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Δήμος Πατρέων –παρά το ότι δεν είναι ιδιοκτήτης του     Κολυμβητηρίου της Αγυιάς- ξεκίνησε σήμερα το πρωί με προσωπικό και μηχανήματα, τον καθαρισμό του χώρου γύρω από το εγκαταλειμμένο Κολυμβητήριο και τη διαμόρφωσή του σε χώρο στάθμευσης για τις ανάγκες των ΙΙ Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων. όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Παρών στις εργασίες ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, δήλωσε: «Οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται εδώ, στο χώρο του κατεστραμμένου κολυμβητηρίου και αποδεικνύουν για μια φορά ακόμα, ποιοί μένουν στα λόγια και ποιοί κάνουν έργα.

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα διαμορφώνουμε έναν απαράδεκτο χώρο, σε λειτουργικό.

Εδώ ήρθαμε να παρέμβουμε και να δημιουργήσουμε ένα πάρκινγκ, που θα εξυπηρετεί τους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, αλλά και μετά το τέλος των αγώνων, να εξυπηρετούνται οι λουόμενοι.

d1.jpg

Μέσα από αυτή τη διαδικασία αναδεικνύουμε για μια ακόμα φορά και απαιτούμε, ο καταπληκτικός αυτός χώρος να δοθεί στην πόλη που τον δικαιούται και από σκουπιδότοπο, που είναι σήμερα, να μετατραπεί σε κόσμημα που θα το χρησιμοποιεί και θα το ευχαριστιέται η νεολαία μας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να κινούμαστε, μέχρι να το πετύχουμε».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.