Παράκτιοι Μεσογειακοί 2019: Η “χρυσή” εθνική της Τυνησίας στην Πάτρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τέσσερα χρόνια μετά τους πρώτους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες που είχαν διεξαχθεί στην Πεσκάρα αρκετές ομάδες και αθλητές έρχονται στην Πάτρα για να υπερασπιστούν τους τίτλους τους.

Η Εθνική ομάδα της Τυνησίας στο Beach Handball, που είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Επιδιώκει να διατηρήσει τα σκήπτρα, ποντάροντας σε αστέρες, όπως οι Mohamed Khalil BEN MIDA, Marwane SOUSSI, Aimen TOUZI.

Επίσης η Εθνική ομάδα της Κύπρου που είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο επιστρέφει στην Πάτρα έχοντας στις τάξεις της τον Χρήστο Αργυρού, τον Χρήστο Χατζηεφραίμ και τον Γιώργο Στυλιανού.

Στο Beach Soccer η Ιταλία επιδιώκει το repeat  με ένα ρόστερ το οποίο κοσμούν  οι Francesco COROSINITI, Simone DEL MESTRE, Michele DI PALMA, Gabriele GORI, Simone MARINAI, Pietro Angelo PALΑZZOLO, Paolo PALMACCI, Dario RAMACCIOTTI, Stephano SPADA, Emanuele ZURLO.

Εξάλλου στην Πάτρα θα επιδιώξουν να διατηρηθούν στην κορυφή η Τουρκία στο Βeach Volleyball με τους Murat GIGINOGLU και Volkan GOGTEPE, ο Αλγερινός παλαιστής ΒilelHADRI στα 80 κιλά και η Ιταλίδα Εrica ΒARBON η οποία πριν από τέσσερα χρόνια στην πατρίδα της είχε κατακτήσει ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δυο χάλκινα μετάλλια στα αγωνίσματα της τεχνικής κολύμβησης.

Από ελληνικής πλευράς ο στόχος της επιστροφής στο βάθρο εμπνέει τη Σοφία Κτενά (ένα χρυσό και ένα ασημένιο στo FINSwimming), τον Γιώργο Αρνιακό (χάλκινο στον αγώνα 5 χιλιομέτρων στο Οpen Water Swimming) και τον Γιώργο Κουλουχίδη (χάλκινο στην κατηγορία των 80 κιλών στο Beach Wrestling).

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.