Λεύκα Πατρών: Σε κακή κατάσταση το γήπεδο μπάσκετ-Μετά την τραγωδία στη Χίο ζητούν παρέμβαση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται το γήπεδο μπάσκετ στην πλατεία της Λεύκας, με τις μπασκέτες να αποτελούν απειλή ανάλογη ίσως με αυτή που προκάλεσε το θάνατο του  19χρονου στη Χίο.

Η εικόνα εγκατάλειψης προκάλεσε την αντίδραση συνδημότη ο οποίος σε επιστολή του αναφέρει:

«Δυστυχώς για μια ακόμη φορά φαίνεται ότι η εγκατάλειψη σε αυτήν την πόλη σε πολλά πράγματα ζει και βασιλεύει… Δυστυχώς παρόλο που όλοι μας σαν κάτοικοι της Πάτρας πληρώνουμε δημοτικά τέλη με τέτοιες εικόνες μας δείχνουν που πάνε ή δεν πάνε τα χρήματα που παίρνουν από εμάς και δυστυχώς κάνουν κάποιους από εμάς να ξανασκεφτόμαστε τι άνθρωποι είναι αυτοί που διοικούν την πόλη μας. Ένα τέτοιο μέρος είναι και αυτός στο γήπεδο που βρίσκετε στην πλατεία της Λεύκας.

Δυστυχώς μετά από την εγκατάσταση των Ρομά μέχρι και πριν λίγο καιρό και αφότου έφυγαν η κατάσταση δείχνει ένα πλήρης βομβαρδισμένο τοπίο. Σπασμένα συρματοπλέγματα, ανύπαρκτες έως και επικίνδυνες μπασκέτες καθώς και ένα παρκέ το οποίο θυμίζει άλλον αιώνα… Το κερασάκι στην τούρτα φυσικά είναι ότι αποτελεί εστία μικροβίων καθώς λόγω των χορταριών που υπάρχουν τριγύρω από το γήπεδο είναι και αρκετά ποντίκια και όχι μόνο.

Με μια μικρή βόλτα 5 λεπτών στον χώρο μπορεί κανείς να δει τι ακριβώς επικρατεί στο συγκεκριμένο σημείο. Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή όπου δύσκολα θα δει κανείς παιδιά όπως κάποτε να παίζουν σε πάρκα ή σε γήπεδα καθώς η τεχνολογία τα έχει καθηλώσει μέσα στο σπίτι μπροστά από μία οθόνη. Φυσικά υπάρχουν και οι λίγες εξαιρέσεις όπου κάποια παιδιά θα ήθελαν να μπορούν να πάνε έστω για 1-2 ώρες κοντά στο σπίτι τους και να παίξουν μπάσκετ ή γενικά να αθληθούν.

Όταν όμως μια ολόκληρη πόλη σαν την Πάτρα έχει μόνο 2 Πάρκα ; Αυτό μόνο; Ολόκληρη ομάδα Μπάσκετ στην Α1 έχουμε και δυστυχώς πάσχουμε στο θέμα των αθλητικών χώρων.

Εγώ προσωπικά σαν πατρινός πολίτης που είμαι καλώ τον Δήμο να προσπαθήσει να αποκαταστήσει το συγκεκριμένο χώρο. Από εμένα σαν Μεγακλή Παπαγεωργίου μπορεί ο κάθε υπεύθυνος του Δήμου να επικοινωνήσει μαζί μου και μπορώ να προσφέρω και προσωπική εργασία προκειμένου ο συγκεκριμένος χώρος να ξαναπάρει ζωή. Είναι ντροπή δίπλα σε μια πλατεία και μέσα σε ένα τόσο ωραίο μέρος με πλατάνια να υπάρχει αυτό το χάος.

Παρακαλώ όποιος θέλει να βοηθήσει στην ανακατασκευή του γηπέδου και θέλει να απευθυνθούμε στον δήμαρχο μπορεί να με βρει στο email μου εδώ: megaklhs2012@gmail.com

Υ.Γ Πιστεύω ότι οι περισσότεροι είδαμε τι συνέβη στην Χίο με την μπασκέτα που έπεσε και καταπλάκωσε τον 19χρόνο δεν νομίζω να θέλουμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο για να ξεκινήσουμε τα έργα.»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.