Ικαρία: Βρέθηκε νεκρή η 34χρονη αστροφυσικός-Πώς την εντόπισαν οι αστυνομικοί

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νεότερη ενημέρωση: 

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και μέσω του σήματος του κινητού της Νάταλι Κρίστοφερ, κατάφεραν οι αστυνομικοί να βρουν τη χαράδρα στην οποία εντοπίστηκε τελικά νεκρή η 34χρονη Αγγλίδα που είχε εξαφανιστεί στην Ικαρία.

Ο τραγικός επίλογος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της Αγγλίδας αστροφυσικού- που αγνοούνταν από το πρωί της Δευτέρας- γράφτηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ εντοπίστηκε νεκρή, σε χαράδρα με μεγάλο βάθος. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, κατά την πτώση της, αποκολλήθηκε βράχος και την καταπλάκωσε.

Οι αστυνομικοί εστίασαν τις έρευνες στην Ικαρία στη χαράδρα στην οποία εντοπίστηκε τελικά η άτυχη Αγγλίδα αστροφυσικός αξιοποιώντας τις πληροφορίες που τους παρέχει η τεχνολογία. Συνεργάστηκαν με ειδικούς και κατάφεραν- μέσω του σήματος που εξέπεμψε το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης- και με τη βοήθεια των δορυφορικών συστημάτων που πλέον είναι εξοπλισμένα τα περισσότερα κινητά, εστίασαν στη χαράδρα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν την υπηρεσία geotagging (γεωεντοπισμού) και είχαν μια ξεκάθαρη εικόνα για το πού βρίσκεται το τηλέφωνο. Επειτα από αυτό, ήταν θέμα χρόνου πλέον για τις ειδικές ομάδες διασωστών να φτάσουν στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η 34χρονη.

Πρώτη ενημέρωση: Το πτώμα της 34χρονης γυναίκας βρέθηκε σε χαράδρα στην Ικαρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ βρέθηκε σε απόκρημνο σημείο σε μια χαράδρα στην περιοχή Καταφύγι, σε απόσταση 5 χλμ. από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον σύντροφό της. Αυτή τη στιγμή προσεγγίζουν οι διασώστες.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.