Γιάννης Λάτσιος: Διακοπές με τα παιδιά του!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλοκαίρι χαλάρωσης με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένειά του, περνά φέτος ο Γιάννης Λάτσιος. Μετά τη βόλτα στην  Τήνο και τη συνάντηση με τους δυο καλούς του φίλους και πρώην συνεργάτες: Γιώργο Λιάγκα και Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Γιάννης Λάτσιος βρέθηκε στο Καμάρι Κορινθίας με την μητέρα του, την αδελφή του και τον γιο του και τώρα έφυγε για Σπέτσες.

Στο νησί του Αργοσαρωνικού, ο Γιάννης Λάτσιος έφθασε μαζί και με τα τρία του παιδιά: την Βαλέρια, την Λάουρα και τον Άγγελο και χαλάρωσαν με βόλτες στη παραλία και περιπάτους στο νησί. Ο ίδιος μάλιστα, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τη βραδινή βόλτα με τα παιδιά του –κάνοντας tag φυσικά τα τρία αγγελούδια του!

Η Βαλέρια και η Λάουρα, μάλιστα, αφού έκαναν τις βουτιές τους στην Άνδρο, και πήγαν με το σκάφος εκδρομή στο Ιόνιο με την μητέρα τους Ελένη Μενεγάκη, τον Ματέο Παντζόπουλο και την μικρή Μαρίνα, βρέθηκαν τώρα στις Σπέτσες με τον πατέρα και τον αδελφό τους.

Η αλήθεια, είναι, μάλιστα πως ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη προσπαθούν να κρατούν πάντα τις ισορροπίες μετά το διαζύγιο για χάρη των παιδιών και να μοιράζονται και οι δυο εποικοδομητικό χρόνο με τα τρία τους παιδιά!

 

 

 

 

tlife.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.