Έλενα Ακρίτα: Η στείρωση είναι μονόδρομος…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η γνωστή και αγαπημένη αρθρογράφος Έλενα Ακρίτα, ανέβασε την παρακάτω προτροπή στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ούτως να κατανοήσουμε ότι η στείρωση των ζώων είναι μονόδρομος:
“Για όνομα του Θεού δηλαδή ΣΤΕΙΡΩΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΣΑΣ. Αφήστε τις ανοησίες και καλά να νιώσει το σεξ, να μην το …ευνουχίσουμε (αν είναι ποτέ δυνατόν), να γίνει μπαμπάς, μαμά, θείος, κουμπάρα ό,τι να ‘ναι. Ο άντρας μου κάθε μέρα, πρωί βράδυ, βρέξει χιονίσει ταΐζει δώδεκα αδέσποτες γατούλες, που κανένας ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε να στειρώσει.
Μην έχετε άποψη για όλα και μην ξεσπάτε ηλίθιες εμμονές πάνω στο ζωάκι σας. Αυτό το φουκαριάρικο θα την πληρώσει αργότερα με αρρώστιες και καρκίνους και άθλια ποιότητα ζωής. 
Για να μη μιλήσουμε για τα αδέσποτα που θα καταλήξουν στο δρόμο με 2-3 χρόνια προσδόκιμο ζωής. Το ζώο που έχετε σπίτι σας δεν είναι αντανάκλαση των δικών σας ‘θέλω’, αλλά ένα πλάσμα αυτόνομο με τις δικές του ανάγκες. Και το ζευγάρωμα δν είναι μέσα σε αυτές.
Και καλά εμάς που έχουμε σπίτι μας 9 γατοσκυλάκια όλα στειρωμένα μη μάς πιστεύετε. Ρωτήστε όμως έναν σοβαρό κτηνίατρο, διαβάστε τις συμβουλές των ζωοφιλικών οργανώσεων και τότε θα καταλάβετε ότι Η ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.