ΕΛ.ΑΣ: Πιο αυστηρά τα πράγματα για τις μπαλωθιές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η νομοθεσία θα εφαρμόζεται με αυστηρότητα και για τους διοργανωτές εκδηλώσεων στις οποίες πέφτουν μπαλωθιές, προειδοποιεί η διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, έπειτα από διαδοχικά περιστατικά στο νησί.

Ήδη έχουν γίνει τρεις συλλήψεις τα τελευταία 24ωρα, για μπαλωθιές που έπεσαν στα Χανιά και το Ηράκλειο. Την Κυριακή συνελήφθη ένας 32χρονος Έλληνας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και υπόθαλψη εγκληματία στα Χανιά. Κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, έπεσαν άσκοποι πυροβολισμοί. Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στον χώρο της εκδήλωσης που έπεσαν οι μπαλωθιές κατάσχεσαν εκατοντάδες κάλυκες. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Δύο συλλήψεις για μπαλωθιές στο Ηράκλειο
Επίσης, δύο Έλληνες συνελήφθησαν για μπαλωθιές στο Ηράκλειο, σε περιοχή του δήμου Μίνωα Πεδιάδας. Οι συλληφθέντες είναι 58 και 48 ετών. Κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα σπίτια των δύο ανδρών έπεσαν άσκοποι πυροβολισμοί. Έπειτα από έλεγχο των αστυνομικών στα σπίτια, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν ως διοργανωτές της εκδήλωσης και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.