Δίχρωμη τούρτα-ζελέ πορτοκαλιού με λίγα λιπαρά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Υλικά

– 13 φύλλα ζελατίνης (21 γρ.)

– 500 γρ στραγγιστό γιαούρτι 2%

– κάψουλα βανίλιας

– 350 γρ. γάλα συμπυκνωμένο ζαχαρούχο

– 400 ml γάλα εβαπορέ ελαφρύ 4%

– 700 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκάλι

– 13 γρ.σκόνη ζελατίνης – 60 γρ. ζάχαρη

Σκεύος:

Φόρμα Ρυζιού – Ζελέ Πλαστική διάμετρος x Ύψος: 21 x 6 εκ

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή βήμα-βήμα:

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.