Χωρισμός Μάιλι – Λίαμ: Τα «έριξε» πάνω του η τραγουδίστρια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η είδηση του χωρισμού της Μάιλι Σάιρους με τον Λίαμ Χέμσγουορθ έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο το τελευταίο διάστημα, από την ημέρα που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες της τραγουδίστριας σε ερωτικές περιπτύξεις με την Κέιτιλιν Κάρτερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της Μάιλι Σάιρους, η τραγουδίστρια «πάλεψε» για να σώσει τον γάμο της με τον Χέμσγουορθ, αλλά δυσκολευόταν να αποδεχτεί την εξάρτησή του σε «ουσίες», αλλά και το γεγονός πως έπινε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως δεν υπήρξε θέμα απιστίας, ούτε φυσικά ζήτησε από τον μέχρι πρότινος σύζυγό της να έχουν ελεύθερη σχέση στο γάμο τους. Οπως λένε, η Μάιλι Σάιρους βρέθηκε στο κότερο μέρες αφότου είχαν χωρίσει με τον Λιαμ Χέμσγουορθ.

Για «ασυναρτησίες» κάνει λόγο η πλευρά του Χέμσγουορθ

Φυσικά, από το περιβάλλον του Λίαμ Χέμσγουορθ αντικρούουν τα επιχειρήματα της Μάιλι Σάιρους. Οπως λένε δεν τίθεται θέμα εξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες και όλα αυτά λέγονται για να καλύψει η τραγουδίστρια τα περιστατικά απιστίας που έβαλαν τέλος στον γάμο τους.

Επιπλέον, ο Λίαμ Χέμσγουορθ αρνείται δια των κοντινών του προσώπων πως η απόφαση για το διαζύγιο ελήφθη μήνες πριν τις φωτογραφίες της Μάιλι Σάιρους στο κότερο. «Είναι ακόμη μια προσπάθεια της Μάιλι να δημιουργήσει αντιπερισπασμό από την απιστία και την πρόσφατη εξοργιστική δημόσια συμπεριφορά» είπε.

Σιγή ιχθύος από την Μάιλι Σάιρους, σχόλια του Χέμσγουορθ στα Instagram

Τις μέρες που ακολούθησαν την δημοσιοποίηση του χωρισμού, η Μάιλι Σάιρους κράτησε στάση αναμονής και δεν προχώρησε σε καμία δήλωση για το θέμα. Αντίθετα, ο πρώην σύζυγός της έγραψε στο instagram: «Γεια σε όλους. Απλά ένα σύντομο σημείωμα για να πω πως η Μάιλι και εγώ χωρίσαμε πρόσφατα και της εύχομαι μόνο υγεία και ευτυχία. Ειρήνη και αγάπη».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 και έκτοτε είναι μαζί με μεγάλα διαστήματα χωρισμών. Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Μάιλι Σάιρους και ο Λίαμ Χέμσγουορθ παντρεύτηκαν σε μια λιτή τελετή για λίγους και εκλεκτούς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γάμος τους όμως, δεν έμελλε να διαρκέσει ούτε έναν χρόνο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.