Βρετανία: 14χρονος αυτοκτόνησε μπροστά στους φίλους του λόγω bullying – Έπεσε στις ράγες του τρένου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένας 14χρονος μαθητής αυτοκτόνησε πέφτοντας μπροστά από διερχόμενο τρένο, με τους συμμαθητές του να τον παρακολουθούν σοκαρισμένοι.
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο έφηβος Σαμ Κόνορ πριν πέσει στις ράγες του τρένου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, έδωσε την τσάντα του στους συμμαθητές του, που βρίσκονταν εκεί μαζί του.


Το περιστατικό συνέβη στον σταθμό Chertsey τη νότιας Αγγλίας, την Δευτέρα 15 Ιουλίου.
Συμμαθητής του αποκάλυψε στην Mail Online πως ο 14χρονος δεχόταν έντονο bullying. «Είναι φρικτό. Έχω φίλους που ήταν εκεί και είδαν τα πάντα. Λένε πως του έκαναν bullying. Απέμεναν μόλις τέσσερις ημέρες μέχρι τις διακοπές του σχολείου και θα φανταζόσουν πως μπορούσε να βρει βοήθεια. Τον είχα γνωρίσει κάποια στιγμή και μου φάνηκε χαρούμενος. Αλλά προφανώς ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα στον καθένα. Είναι σοκ», ανέφερε ο μαθητής.
Μια μητέρα δήλωσε πως ο γιος της συνήθιζε να βλέπει τον Σαμ να παίζει μόνος του στην παιδική χαρά. «Ποτέ δεν είδε να δέχεται σωματική επίθεση αλλά ήξερε πως του έκαναν bullying. Είναι φοβερό», είπε η ίδια.
Φίλοι του συντετριμμένοι περιέγραψαν τον Σαμ ως «λαμπερό και δημοφιλή», λέγοντας πως ο 14χρονος ήταν «ένα από τα πιο ευγενικά και γοητευτικά αγόρια» στο breakdancing κλαμπ της περιοχής.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.