Βλαχόπουλος:«Νιώθω διαλυμένος. Από τον πόνο δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά»-Εκτός από την εθνική ομάδα πόλο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σαν να μην έφτανε ο αποκλεισμός από την τετράδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, η ατυχία χτύπησε την εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, που χάνει τον Άγγελο Βλαχόπουλο.

Ο διεθνής περιφερειακός της Εγκερ υπέστη κάταγμα στα πλευρά και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Έτσι, η εθνική ομάδα πόλο δεν θα τον έχει στη διάθεσή της για τα δύο παιχνίδια κατάταξης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο Βλαχόπουλος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τις ΗΠΑ, όταν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πήρε το «εισιτήριο» για τους 8 της διοργάνωσης που γίνεται στη Νότια Κορέα.

Δεν είπε τίποτα για να βοηθήσει την εθνική ομάδα
Όμως, ο Βλαχόπουλος προτίμησε να μην πει τίποτα, καθώς ακολουθούσε το κρίσιμο παιχνίδι με την Ιταλία, στο οποίο η εθνική ομάδα πόλο ηττήθηκε και αποκλείστηκε από την τετράδα. Για να παίξει, ο διεθνής πήρε φάρμακα, αλλά έπειτα από την αναμέτρηση οι πόνοι ήταν αφόρητοι. Έτσι, υποβλήθηκε σε υπέρηχο και ακτινογραφία, που έδειξε το κάταγμα.

«Νιώθω διαλυμένος. Από τον πόνο δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά, να κάνω κινήσεις, να κοιμηθώ, να γελάσω. Για 3 με 4 εβδομάδες δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να περιμένω να θρέψει και να επουλωθεί μόνο του. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια θεραπεία, είναι το σημείο τέτοιο», δήλωσε ο Βλαχόπουλος στο ΑΠΕ.

 

 

 

 

 

iefimerida.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.