Τζόνι Ντεπ: Η Αμπερ Χερντ έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπό μου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι κατηγορίες της Αμπερ Χερντ προς τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ και το αντίστροφο, δεν έχουν τελειωμό. Αυτή τη φορά, ο Ντεπ περιέγραψε με λεπτομέρειες τι συνέβη κατά τη διάρκεια καυγά του ζευγαριού το πρώτο διάστημα του έγγαμου βίου.

Ο δικηγόρος του Ντεπ, Ανταμ Γουάλντμαν, αποκάλυψε σε ανακοίνωσή του στην αμερικανική εφημερίδα USA TODAY, την πιο επιθετική συμπεριφορά της Χερντ εναντίον του Ντεπ. «Στις 8 Μαρτίου του 2015, η Χερντ κακοποίησε για ακόμα μια φορά τον σύζυγό της. Συγκεκριμένα του πέταξε ένα μπουκάλι, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το μικρό δάχτυλο του ηθοποιού και να κάψει το πρόσωπό του, σβήνοντας πάνω ένα τσιγάρο». Ο Ντεπ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μετά το περιστατικό.

Η αποκάλυψη του Ντεπ έρχεται ως απάντηση σε αγωγή εναντίον των εκδόσεων News Group Newspapers Limited και του άρθρου της «The Sun» που αποκαλούσε τον ηθοποιό «κακοποιό των γυναικών», σύμφωνα με τον ιστότοπο The Blast.

Ο Γουάλντμαν τόνισε ότι ο Ντεπ υπήρξε πολλές φορές θύμα των βίαιων πράξεων της πρώην συζύγου του και μάλιστα υπάρχουν μάρτυρες για να το υποστηρίξουν, σε αντίθεση με τον αριθμό των μαρτύρων της Χερντ.

Το ζευγάρι χώρισε μετά από λιγότερο από δυο χρόνια γάμου και ήταν μια κοινή συμβίωση γεμάτη κατηγορίες για κακοποίηση, περιοριστικά μέτρα, ακροάσεις στα δικαστήρια παρουσία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, κυκλοφορίες φωτογραφιών με μελανιές από τα χτυπήματα στο πρόσωπο και διαρροή μηνυμάτων.

Στο παρελθόν, ο Ντεπ προχώρησε σε αγωγή 50 εκατ. δολαρίων εναντίον της Χερντ και την κατηγόρησε για ψευδείς δηλώσεις και χαρακτηρισμούς «θύματος ενδοοικογενειακής βίας» σε άρθρο της στη Washington Post, τον Δεκέμβριο.

«Αυτή η αποκάλυψε αποτελεί μια από τις πολλές προσπάθειες του Ντεπ να κάνει την Αμπερ να σταματήσει να τον κατηγορεί. Ομως εκείνη, δεν θα σταματήσει», δήλωσε ο δικηγόρος της Χερντ, Ερικ Τζορτζ.

Στο άκουσμα των κατηγοριών, η Χερντ αρνήθηκε τα πάντα και ο δικηγόρος της αποκαλεί τους χαρακτηρισμούς «παράλογους, προσβλητικούς και αναληθείς».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.