Συνελήφθη άνδρας για την δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένας νεαρός άνδρας συνελήφθη για τη δολοφονία της Σούζαν Ιτον, της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου που βρέθηκε νεκρή πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Πρόκειται για 27χρονο αγρότη, πατέρα δύο παιδιών από το Μάλεμε, ο οποίος μένει σε περιοχή της Κισσάμου, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας flashnews. Ο 27χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, η αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας ήταν η ασφυξία.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του
Ο 27χρονος είχε προσπαθήσει να καλύψει με κάθε τρόπο το έγκλημα που διέπραξε. Όμως, υπέπεσε σε ένα λάθος, που βοήθησε τελικά τις αρχές να εξιχνιάσουν τη δολοφονία. Στην περιοχή στην οποία είχε μεταφερθεί η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, βρέθηκαν ίχνη από το αυτοκίνητο του δράστη. Αυτό, σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος, βοήθησε τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν.

Η 60χρονη Αμερικανίδα είχε εξαφανιστεί στις 4 Ιουλίου και η σορός της εντοπίστηκε έπειτα από πέντε ημέρες και ενώ είχε προηγηθεί πρωτοφανής κινητοποίηση μετά την εξαφάνισή της.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.